top of page

Viladecans ofereix wifi gratuït, segur i de qualitat en tretze punts del municipi

NOTÍCIES VILADECANS | CONNECTIVITAT | WIFI GRATUÏT

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

El nou wifi ciutadà, segur i de qualitat, que Viladecans ofereix des d’ara a tota la població de forma gratuïta en tretze punts del municipi, és fruit de l’adhesió de la ciutat al projecte europeu en què hi són més municipis de tota Europa per crear WiFi4EU, una gran xarxa comuna de connexió sense fils i sense límits.




Identificats amb la marca i el lema "Connecta’t a Viladecans", els punts repartits per la ciutat són l’Ateneu Pablo Picasso, el Casal Barri de Sales i la plaça de la Diversitat, el Casal de l’Alba-rosa, l’Ateneu de Cultura Popular Can Batllori, els parc de la Torre-roja, el Torrent Ballester, Can Xic i la Marina, l’estació de tren, la plaça d’Europa i l’oficina de Viladecans Informació, el Casal Barri de Montserratina i la plaça de la Constitució, Cúbic i la plaça de la Mediterrània i el centre Can Calderon.


Connectar-s’hi és molt fácil. Només cal buscar els símbols WiFi4EU que es troben en diferents punts de la ciutat, com parcs, equipaments municipals, etc. A continuació, cal obrir el wifi del dispositiu mòbil, portàtil o tauleta i cercar la xarxa WIFI4EU. En clicar, una pàgina web indica la necessitat de llegir la normativa d'ús i acceptar-la.


En aquesta primera fase no s’ha registrar l’usuari, però en un futur s’haurà de fer per accedir a Internet gratuïment en tot el territori europeu, sense haver de donar credencials cada vegada, i poder navegar lliurement des de Londres, Viladecans, Roma o Berlín.


La iniciativa WiFi4EU de la Comissió Europea promou el lliure accés de la ciutadania a la connectivitat wifi en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de municipis de tota Europa.


Ofereix als municipis l'oportunitat de sol·licitar bons per valor de 15.000 euros que s'utilitzen per instal·lar equips de wifi en els espais públics que encara no estiguin equipats amb un punt d'accés.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page