top of page

Més d'una trentena d'activitats per a infants a aquest estiu a Viladecans

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | ACTIVITATS ESTIU | NENS I NENES

 

Publicidad

 

Esports, arts, anglès, tecnologia... l'oferta d'activitats d'estiu a Viladecans per a aquest 2021 inclou una trentena d'activitats per a infants de totes les edats amb preus que oscil·len entre els 50 i els 120 euros per setmana.


El programa, promogut per l'Ajuntament de Viladecans però organitzat per entitats de la ciutat, garanteix el compliment de mesures sanitàries per fer front a la COVID-19 i es pot consultar a viladecans.cat/ca/casalsestiu.



Els casals d’estiu organitzats des dels centres educatius o les AMPA tenen a disposició un monitoratge de suport per als nens i nenes amb necessitats educatives especials.


A més, s’han organitzat activitats de suport educatiu per a l’alumnat de 6è de primària i secundària, així com de reforç de llengua per a nouvinguts i el Centre Obert, destinat a infants de famílies a amb dificultats, es manté obert durant tot l'estiu.



PROMOCIÓ DEL LLEURE AL MUNICIPI

Des de l’Ajuntament de Viladecans s’han activat diverses mesures perquè infants i adolescents puguin participar en igualtat en l'oferta d'activitats educatives d’estiu.


S’ha reeditat la subvenció creada al 2020 amb el Pla de Reactivació Local per a les entitats que els organitzen: 10 euros per infant i setmana. Així, s'evita traslladar a les famílies l'augment del cost per les mesures antiCOVID, per tal de no desincentivar la participació.

L'Ajuntament de Viladecans també proporciona un ajut econòmic a les famílies més vulnerables que busca que tots els infants sense distinció dels recursos familiars disponibles puguin gaudir d'aquest espai educatiu i de lleure.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page