top of page

Per evitar aglomeracions Gavà tancarà la platja per la revetlla de Sant Joan

NOTÍCIES GAVÀ | REVETLLA DE SANT JOAN | PANDÈMIA

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

L’Ajuntament de Gavà tancarà l'accés a la platja durant la revetlla de Sant Joan. La restricció serà efectiva entre les 20 hores fins a les 8 hores de l’endemà. També s’aplicarà per la revetlla de Sant Pere, vigília de la festivitat del patró de la ciutat.
El govern municipal és conscient que aquestes festes conviden a desenvolupar activitats a l'aire lliure, i en concret a la platja, però tot i la millora progressiva en l'evolució de la pandèmia, considera que, justament per aquest motiu, cal minimitzar riscos i mantenir la prudència en activitats que podrien tenir caràcter multitudinari.


La decisió és coherent amb la línia de contenció mantinguda per l'Ajuntament de Gavà i amb les recomanacions del PROCICAT. Una línia que també es concretarà en la propera festa major, les festes de Sant Pere, on entre d'altres limitacions s'ha decidit suspendre el castell de focs que tradicionalment es fa precisament a la platja.


La Policia Municipal establirà un dispositiu de control per evitar l’accés a la zona de sorra. Així mateix, en l’entorn de la platja vetllarà pel compliment de les directrius sanitàries quant a l’ús de mascaretes, grups reduïts i distanciament interpersonal, i es prohibirà el consum de begudes alcohòliques a la via pública, que seran interceptades en cas de detectar-se.


Durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere estarà permès l’accés a les guinguetes i a les seves terrasses, aplicant els horaris d’obertura establerts, amb les preceptives limitacions d’aforament i amb l’accés a la sorra restringit en tot moment.


Comentários


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page