top of page

La revista Caràkter Ciutadà es un suport de comunicació de premsa gratuïta, proper i plural amb un clar objectiu: Donar veu a persones com la Chelo, la Maria, en Joan, el Miquel… Aquí trobaràs entrevistes a personatges com en Toni Solà (saxofonista), Germà Terol (escriptor), José Irún (fotògraf), Elena Congost (atleta) i un llarg etcètera de persones del Baix Llobregat.

"

pintura2.png
altavozcarakter.png

Sílvia Quero

Las agencias de viajes post Covid-19

Sílvia Quero és una persona apassionada, alegre i divertida. Una dona que durant quinze anys s'ha avocat totalment a fer realitat un projecte: Oferir paquets de viatge personalitzats i diferents per als clients de la seva petita agència de viatges.
Però la pandèmia de la Covid-19 que està fent tremolar el planeta marcarà sens dubte un abans i un després en la seva trajectòria personal i professional.


En aquesta entrevista la Sílvia ens aporta llum a qüestions relacionades amb la incidència de la crisi en el sector turístic espanyol i la gran preocupació que està aixecant dins el sector.

"

... no és cert que les agències de viatge no vulguin tornar els diners als clients que havien contractat un viatge i ara no ho poden gaudir arran la crisi del coronavirus

"

Clinica dental Dr Ruiz en sant boi

"

… una de las consecuencias de la epidermólisis bullosa es su gran impacto psicológico en el entorno familiar

"

Piel de Mariposa

Entrevista a una familia afectada

La Piel de Mariposa es una enfermedad que afecta a 10 personas por cada millón de habitantes.


Álex Pérez, Marta Farré y Adrià Pérez, de tres años y medio, son una familia afectada por la epidermólisis bullosa (piel de mariposa). Una enfermedad genética poco frecuente e incurable que afecta a la piel y mucosas de las personas que lo padecen. Su característica visible más destacable son las llagas y heridas que se extienden por todo su cuerpo.

 

Más información en: www.pieldemariposa.es

bottom of page