top of page

Viladecans llença un programa dirigit a impulsar les dones cap al lideratge i l’èxit professional

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | ÀMBIT PROFESSIONAL | DONES

 

Publicidad

 

L’Ajuntament de Viladecans ha creat el programa Viladecans Women Corporate, que forma part del Pla de Reactivació Local (PRL) i que neix amb el compromís d’impulsar una major presència de dones en llocs directius de les empreses.
L’Ajuntament vol detectar dones amb potencial per accedir als àmbits de decisió de l'empresa, i els ofereix formació sobre gestió empresarial, habilitats personals i professionals, coaching i mentoria per a retornar a l'empresa aquests coneixements en forma de pla estratègic de futur.


El programa, El programa Women Corporate, realitzat amb la col·laboració de la Diputació i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, se centralitzarà en l’oficina Viladecans Innovació Empresarial (VIE), a l’edifici CUBIC (avinguda del Segle XXI amb passeig de la Marina), malgrat que les sessions seran tant presencials com telemàtiques. La primera edició començarà el 23 de setembre.


La inscripció està oberta a https://www.viladecans.cat/ca/womencorporate


Amb aquest programa, l’Ajuntament vol defensar el lideratge compartit en les empreses entenent la diversitat en la presa de decisions de les organitzacions com una font de creixement i riquesa dins d’un entorn cada vegada més global i complex.


Les empreses hauran d'estar compromeses amb aquesta capacitació, si és possible per promocionar la persona que participa en el taller, i per descomptat per permetre-li seguir el programa.


El calendari serà el següent:


Viladecans Women Corporate és un programa de capacitació, acompanyament i creixement per a les dones participants; d'acompanyament perquè implica un seguiment i una tutorització continuada per part de personal expert al llarg del desenvolupament del programa; de capacitació perquè donarà eines i instruments d'alt nivell que els permetrà implementar-los al seu lloc de treball, i de creixement perquè vol incidir en els resultats econòmics de l'empresa.


És un programa profitós per la dona i útil per la seva empresa, que es beneficia de la formació d’alta qualificació en habilitats i competències d’una dona treballadora de l’organització, i obtindrà el pla estratègic per l’organització que la participant anirà treballant conjuntament amb mentors al llarg del programa.


L'empresa participa des de l'inici: el primer pas és l'alineació dels objectius del Pla Estratègic entre la dona participant i la direcció de l'empresa i la definició dels objectius professionals de la candidata en la participació del programa.


Comentarios


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page