top of page

El viladecanenc Joel Plata aconsegueix plaça en l'equip de gimnàstica per als jocs de Tòquio

NOTÍCIES VILADECANS | JOCS OLÍMPICS | ESPORT

 

Publicidad

 

L’alcalde Carles Ruiz i el regidor d’Esports, Richard Calle, van felicitar al gimnasta local Joel Plata per haver aconseguit la plaça per anar als Jocs Olímpics de Tòquio. Els dos representants municipals viladecanencs també van desitjar a Plata molta sort, a la vegada que li van lliurar una gorra amb l’escut i el logotip de la ciutat “perquè la llueixi amb orgull a la vila olímpica”.
L’obsequi va ser recollit pels pares de l’esportista, Margarita i Rafael, que van assistir presencialment a l’Ajuntament, mentre que el fill va mantenir la comunicació a través de videoconferència, ja que es troba concentrat preparant la competició.


Joel Plata, de 23 anys, va rebre el passat dia 1 de juliol la confirmació de la seva presència, a l'ésser convocat oficialment per la federació. Competirà en el concurs complet individual i per equips, al costat de Néstor Abad, Nicolau Mir, Thierno Diallo, i Ray Zapata.


En l'àmbit individual, el gimnasta de Viladecans lluitarà per estar a la final del concurs complet, entre els 24 millors, i ha anunciat que arriscarà “amb exercicis més difícils que en el classificatori per intentar aconseguir-ho”.


És optimista: "Tenia plantejat que Tòquio seria una primera presa de contacte, però que s'ajornés un any m’ha beneficiat. Estic en el meu millor moment esportiu". Com a equip, espera que Espanya millori l'onzena plaça del mundial classificatori entrant a la final entre els vuit millors.


Competirà el 24 de juliol, en la classificació individual i per equips; i espera que també ho faci el 26 de juliol, a la final per equips, i el 28 de juliol, a la final individual del concurs complet.


La gran aposta de Sergio Garrote

Viladecans comptarà amb una altra presència segura en els jocs paralímpics, que se celebraran al setembre també a la capital japonesa: el handbiker Sergio Garrote, que ha aconseguit uns brillantíssims resultats aquest any que el consoliden com un clar aspirant a medalla.


Sergio Garrote arriba a la cita olímpica després d'aconseguir tres medalles de plata al Mundial. Competirà el 31 d'agost, en la prova contrarellotge, l'1 de setembre, a la competició en ruta, i el 2 de setembre, per equips.


A falta de conèixer la llista del combinat espanyol de ciclisme adaptat per a la cita, un altre handbiker viladecanenc, Israel Rider, estava pendent de saber si era convocat.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page