top of page

Comença a funcionar a Viladecans el VB4, l’autobús municipal per anar de la ciutat a la platja

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | MOBILITAT | ESTIU

 

Publicidad

 

La línia d'autobús temporal municipal VB4, que va des de la ciutat de Viladecans fins a la platja salvant els gairebé 5 km que les separen, va començar a funcionar aquest dissabte passat, 19 de juny, per acabar el dia 12 de setembre. Com ja va passar l’any passat, els caps de setmana els viatges no tindran cap cost econòmic.




Un any més, des de 2007, l’Ajuntament de Viladecans posa en funcionament una línia de bus urbà, la VB4, que facilita a la ciutadania gaudir de la platja de Viladecans durant els mesos d’estiu. La tarifa que s’aplica és el viatge normal metropolità, compatible amb altres mitjans de transport públic, amb l’excepció dels caps de setmana, en què els viatges seran gratuïts.


Aquesta promoció té la seva raó en què dissabtes i diumenges és quan més s’omple l’aparcament de la Murtra (vàlid per a 400 cotxes) i, a partir de determinades hores, l’autobús és l’única forma d’arribar per a les persones que no puguin desplaçar-se caminant o amb vehicles lleugers.


Aquest any, a més, els usuaris del transport públic estrenaran nous accessos, més còmodes, gràcies a les obres de millora i renaturalització que l’àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va enllestir a principis d’any i que ha suposat una inversió de 600.000 euros finançats per l’AMB, l’Ajuntament de Viladecans i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


El recorregut des de la darrera parada fins a la platja serà més còmode gràcies a la nova vorera i més segur gràcies a l’increment de l’amplada, tant de l’estació com dels diferents vials.


Del nucli urbà a la platja, els horaris del Vilabús VB4 són aquests, amb sortida a les hores en punt des de l’avinguda de Josep Tarradellas: 10 h, 11 h, 12 h, 13 h, 14 h, 16 h, 17 h, 18 h, 19 h i 20 h.


En el sentit contrari, de la platja al nucli urbà, els horaris de sortida des de la platja de la Murtra són els següents: 10.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 13.30 h, 14.30 h, 16.30 h, 17.30 h, 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page