top of page

Torna a Sant Boi el Festival Altaveu amb artistes variats del sector musical i altres activitats

NOTÍCIES SANT BOI | FESTIVAL DE MÚSICA | CULTURA

 

Publicidad

 

L’edició d’enguany és ja la 32a del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat i se celebrarà del 10 al 12 de setembre d’aquest 2021.

La primera novetat és que després d’anys en què Jordi Turtós ha conduït la direcció artística, aquest any és Víctor Partido l’encarregat de seguir el seu llegat, tot agraint i reconeixent la gran tasca de Turtós.
Amb una nova perspectiva en un context canviant a causa dels efectes de la pandèmia al sector musical, optem per formats més íntims i pròxims repartits entre diferents escenaris:


Una ocasió única per poder veure de prop, de forma segura - aire lliure, mascaretes, distància i amb públic assegut - i sense massificar Queralt Lahoz, Joana Serrat, Los Hermanos Cubero, Delafé, Los Hijos del Trueno, Valeria Castro, Alessio Arena, Lucía Fumero Trio, Amaia Miranda i Ana Brenes, apostant a la vegada per una programació honesta i sincera d’artistes tan consolidats com per descobrir.


També altres activitats com “Drummers of Altaveu”, la producció pròpia del festival amb la percussió com a protagonista d’un espectacle sorprenent i l’Altaveu +, amb xerrades, documentals, dj’s i fira de discos i llibres, completen el line up d’aquesta edició on sota el lema Altaveu en Família, també s’anima a la canalla i a tota la família a passar una bona estona amb tot lo bo que ens aporta la música.


Com cada any, els Premis Altaveu són una cita clàssica del calendari del festival, on es premia i reconeix artistes, entitats I iniciatives que han destacat enriquint la música durant el nostre país durant l’any. A finals d’agost s’anuncien els guanyadors i el 9 de setembre serà l’acte d’entrega i celebrarem el doble de premis: els de 2020 i els de 2021.


Commentaires


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page