top of page

Les noves piscines d'estiu de Sant Boi obren les portes al parc metropolità de La Muntanyeta

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | PISCINES | ESTIU

 

Publicidad

 

Les noves piscines d'estiu de La Muntanyeta han obert les portes al públic aquest cap de setmana. Conformen un gran complex per a l'oci familiar que dona resposta a una aspiració històrica de la ciutadania.
Situades en un punt cèntric de Sant Boi, envoltades d'equipaments esportius i culturals, formen part d'un entorn de gran valor paisatgístic al bell mig del parc metropolità de La Muntanyeta. Són també un símbol del procés de transformació iniciat a l'espai públic de Sant Boi.


El nou complex, que renova i millora l'equipament que ja existia en aquest mateix indret, està format per dues piscines i un llac. La peça principal és una piscina nova, amb 900 m2de superfície. L'altra piscina, de 400 m2, s'ha remodelat per a ús preferent del públic infantil.


El llac del parc també s’ha remodelat per comptar amb aigua sempre depurada i transparent. No és apte per al bany, però al voltant hi ha gespa natural perquè es pugui fer servir com a solàrium, formant part del mateix recinte que les piscines els caps de setmana i en els dies de més afluència al complex durant la temporada d'estiu.Les instal·lacions s’han dissenyat per oferir la màxima comoditat i accessibilitat a les persones usuàries i compten amb àrees de gespa per descansar i prendre el sol, una zona de pícnic, servei de bar i dues terrasses. Hi ha tres vestidors: masculí, femení i familiar-inclusiu.


Les noves piscines han obert portes per primer cop el dissabte dia 26 de juny, amb una molt bona acollida per part de la ciutadania. Més de 900 persones hi han accedit durant el cap de setmana. Aquesta temporada d'estiu romandran obertes tots els dies fins al 5 de setembre.


L'accés al complex es regula mitjançant polseres digitals. Les persones usuàries queden registrades per raons de seguretat i en compliment de les mesures vigents per la Covid-19, que limiten l'ús dels vestidors i l' aforament global de la instal·lació (70%).


L'Ajuntament ha aprovat uns preus públics assequibles per facilitar l'accés de tota la ciutadania. A més de les entrades d'un dia hi ha abonaments setmanals, quinzenals, mensuals i per a tota la temporada. Les tarifes inclouen descomptes especials per a les famílies, les persones joves, la gent gran i les persones amb discapacitat.

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page