top of page

Nova aportació de sorra a la platja de Gavà per pal·liar la regressió

NOTÍCIES GAVÀ | REGRESSIÓ PLATJA | ESTIU

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

La platja de Gavà va rebre una nova aportació de sorra el divendres 2 de juliol per pal·liar les pèrdues provocades pels temporals.


L’aportació va ser de 20.000 metres cúbics i correspon a la reposició anual de sorra a càrrec de l’Autoritat Portuària de Barcelona, en aplicació de la Declaració d’Impacte Ambiental de les obres d’ampliació del Port.Tota la informació sobre la normativa a la platja de Gavà aquest estiu

Sant Boi assessora sobre la pujada de la factura de la llum. Consells per estalviar diners

Més d'una trentena d'activitats per a infants a aquest estiu a Viladecans


Unes intervencions que es realitzen des de l’any 2015, coincidint amb l’inici de la temporada de platges, amb un parèntesi a l’estiu de 2016.


La reposició és farà en dos punts concrets: una entre el carrer Cadaqués i passat el carrer Arenys, i l’altre entre els carrers Begur i Premià. En el primer tram s’hi vessaran uns 15.000 metres cúbics, i al segon, uns 5.000.


La sorra, procedent del fons marí de Port Ginesta, es transportarà amb una draga fins a la platja de Gavà, on es vessarà mitjançant una canonada submergida. Posteriorment, i amb maquinària adequada, és distribuirà de manera uniforme en alçada i no en amplada, seguint l’estratègia municipal de protecció de la costa envers els temporals i el fenomen de la regressió.


Es preveu que els treballs s’allarguin durant sis dies. La reposició es realitzarà en horari ininterromput, caps de setmana inclosos. Des de l’Ajuntament s’ha instat a l’empresa que executarà els treballs a que adopti les mesures necessàries per minimitzar l’impacte, sobretot sonor, tant de dia com de nit, i que utilitzi els equips de treball més adients per fer-ho possible.


A partir del divendres passat va quedar tancat l’accés al primer tram afectat, entre els carrers de Cadaqués i Arenys. Unes afectacions que estan degudament senyalitzades.


Quant a la zona de sorra, només quedarà restringit l’accés a l’àrea de treball, que es farà per trams d’uns 150 metres de llarg. Les tasques començaran a la banda Castelldefels i s’aniran traslladant en direcció Viladecans.


#Gavà #regressió #platja #sorra #reposició #protecció #costa #Castelldefels #Viladecans #mediambient #estiu

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page