top of page

El programa Mentoring Laboral a Viladecans impulsa als seus ciutadans a retornar al mercat laboral

NOTÍCIES VILADECANS | CONEIXEMENTS | MERCAT LABORAL

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

Com més temps es triga a retornar al mercat laboral, més dificultats solen sorgir per a aconseguir-lo. El programa Mentoring Laboral, que té en marxa la seva cinquena edició amb el suport del Àrea Metropolitana de Barcelona, ajuda a escalar aquest mur perquè ningú desisteixi en l'intent.




Fins a 130 persones –moltes majors de 44 anys– han rebut el suport d'aquesta acció empresa per l'Ajuntament en 2016 i reconeguda com a bona pràctica local per la Xarxa Innpulso de ciutats innovadores, a nivell estatal, i per la Federació de Municipis de Catalunya.


Rosa Monclús, que ha participat en aquesta edició, assegura que aquesta iniciativa li va donar "una empenta per a tirar endavant, per a creure que podia trobar treball". I ho va aconseguir. "Abans fins i tot d'acabar el programa", apunta.


A més de rebre un acompanyament personalitzat, cada partipant millora el seu currículum i les competències clau més demandades en el mercat laboral –i, si és necessari, els seus coneixements d'ofimàtica i idiomes–, i es prepara per a fer front a les entrevistes de treball.


El programa també assessora a les pimes a enfocar en les competències els seus processos de selecció per a aconseguir contractacions reeixides. Juan José Pintor, responsable de la corredoria de segurs Grup PACC, apunta que "va ser un gran suport" perquè "era la primera vegada" que contractaven a algú i la mentoría els va donar "eines i, sobretot, seguretat".


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page