top of page

L’Hospital de Viladecans restringeix les visites d’acompanyants per la pandèmia de la COVID-19

Actualizado: hace 14 horas

NOTÍCIES VILADECANS | CORONAVIRUS | SALUT

 

Publicidad

 

Les visites a pacients hospitalitzats es prohibeixen i es recorda que, per evitar contagis, els pacients que tinguin visites a consultes externes han de venir sols.


Donada l’actual evolució de la pandèmia de la COVID-19, i per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans restringeix l’entrada d’acompanyament i de visites a pacients.Tota la informació sobre la normativa a la platja de Gavà aquest estiu

Sant Boi assessora sobre la pujada de la factura de la llum. Consells per estalviar diners

Més d'una trentena d'activitats per a infants a aquest estiu a Viladecans


Aquesta mesura, que es va fer efectiva el dia 9 de juliol, restarà vigent de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi. Les úniques excepcions seran els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en situació d’últims dies.


Amb l’objectiu de proporcionar la informació necessària als familiars sobre l’estat dels pacients, es manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, així com es potencia la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars a través de dispositius mòbils (trucades i videotrucades programades amb el suport dels professionals, si escau).


Per la seva banda, els pacients que acudeixin a una visita a la consulta externa i/o a una prova diagnòstica, a més de mantenir les mesures de seguretat, hauran de venir sols. Si no és possible, poden assistir a la cita amb un sol acompanyant, sent molt puntuals per tal d’evitar les aglomeracions a les sales d’espera.


El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continua prestant el servei d’informació telefònica.


La Direcció de l’Hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus.


#Viladecans #Hospital #restricció #acompanyants #pacients #familiars #covid19 #pandèmia #coronavirus #salut

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page