top of page

L’Hospital de Viladecans acull la nova promoció de metges/ses i infermers/es residents

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | RESIDENTS HOSPITAL | SALUT

 

Publicidad

 

El passat 21 de juliol, va tenir lloc a l’Hospital de Viladecans l’acte de benvinguda als nous residents que, al llarg dels propers anys, realitzaran part de la seva especialització al centre.


En aquesta promoció, l’Hospital acull un total de sis metgesses i sis infermers/es residents en l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, i una metgessa que realitzarà l’especialització de Medicina Interna.
L’acte s’ha iniciat amb la presentació dels residents i la benvinguda a càrrec de la directora de l’Hospital, la Dra. Montse Oliveras, que ha explicat el funcionament general del centre i el projecte d’ampliació amb la construcció del nou edifici.


Per la seva banda la cap de docència d l’Hospital, la Dra. Margarita Mesa, i els tutors de residents, la Dra. Cristina Herranz (coordinadora de residents a l’àrea d’Urgències), el Dr. Iñaki Marina (Medicina Interna) i el Dr. Domingo Bleda (Medicina Familiar i Comunitària), han sigut els encarregats d’explicar quines són les funcions i responsabilitats dels residents, així com el funcionament de les diverses rotacions al llarg d’aquests anys de formació.


Els residents d’Infermeria Familiar i Comunitària iniciaran la seva estada a l’Hospital a partir del 27 de setembre, mentre que els de Medicina, tant Familiar com Interna, ja hi han començat a treballar.


L’Hospital de Viladecans continua, així, la seva tasca docent amb la formació de futurs doctors de Medicina Interna i metges/ses i infermers/es residents de Medicina Familiar i Comunitària, especialització que s’ofereix amb l’adscripció als equips d’atenció primària de l’ICS de Gavà, Castelldefels i Viladecans.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page