top of page

Viu un estiu saludable amb l'Hospital de Viladecans seguint els consells que aniran publicant

NOTÍCIES VILADECANS | CONSCIENCIACIÓ | SALUT

 

Publicidad

 

La calor i la radiació solar, entre d’altres, són elements que poden posar en risc la nostra salut a l’estiu. Per aquest motiu, l’Hospital de Viladecans inicia una campanya de conscienciació per a que la població cuidi la seva salut també durant l’època estival, baix el lema “Viu un estiu saludable amb l’Hospital de Viladecans”.
A partir del 3 d’agost i fins el 21 de setembre, dia en què finalitza l’estiu, el centre publicarà dos consells setmanals que ofereixen els professionals de l’Hospital per combatre els efectes d’aquesta temporada.


A part, el centre aprofita l’ocasió per recordar la necessitat de mantenir les mesures de seguretat contra la COVID per parar la transmissió del virus i la recomanació de vacunar-se quan arribi el torn.


El primer dels consells d'aquesta setmana ha sigut el següent:L'estiu (o les vacances) són èpoques en què canvien els nostres horaris, els nostres àpats i, en general, els nostres hàbits o constums, però no per això hem de deixar de menjar de forma saludable i evitar aquells aliments que no ho siguin.


Per això, assegura't una bona hidratació! Si no tens cap patologia que ho impedeixi, és important augmentar l'ingesta de líquids per tal de reposar la pèrdua generada per la suor.Servei d'Endocrinologia i Nutrició
Podreu anar consultant els consells en aquest espai i a la pàgina web de l’Hospital.


コメント


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page