top of page

Aquest estiu podràs gaudir a Gavà dels millors productes agraris al Mercat de Pagès

NOTÍCIES GAVÀ | PRODUCTES AGRARIS | MERCAT DE PAGÈS

 

Publicidad

 

El Mercat de Pagès és l’espai destinat a la venda directa de productes agraris al municipi de Gavà per part de productors registrats en la marca “Producte FRESC del Parc Agrari”.Tota la informació sobre la normativa a la platja de Gavà aquest estiu

Sant Boi assessora sobre la pujada de la factura de la llum. Consells per estalviar diners

Més d'una trentena d'activitats per a infants a aquest estiu a Viladecans


La finalitat d’aquest mercat és la de facilitar al sector agrari a un lloc on poder vendre directament les fruites i hortalisses o altres productes agraris que conrea i produeix. També promoure el consum de productes de qualitat i de quilòmetre zero per fomentar uns hàbits alimentaris més saludables i sostenibles.


Tots els dimarts de juny, juliol, agost i setembre el Mercat de Pagès es continuarà celebrant en l'entorn del parc de la Torre Lluc en horari de matí.

D'altra banda, els dissabtes 3, 10 i 17 de juliol, també al matí, es durà a terme una acció puntual de venda de productes agraris en l'entorn de la plaça Major i el carrer Salvador Lluch. Està previst que els dissabtes dia 10 i 17 també hi participin productors alimentaris locals que complementin l’oferta comercial del Mercat de Pagès, del Mercat del Centre i de l'entorn de l'Illa del Centre.


L'objectiu d'aquesta acció és donar resposta a una històrica reivindicació del Mercat del Centre i del mateix sector agrari, i valorar tècnicament l'encaix en l'entorn i provar-ne la complementarietat comercial de cara a la implantació definitiva del nou Mercat de Pagès dels dissabtes que tindrà lloc la segona quinzena de setembre.


Així mateix, i amb l'objectiu que les persones que a l'estiu visiten la platja de Gavà es puguin proveir dels millors productes del Parc Agrari, també es faran dues accions puntuals de venda directa al barri marítim els dijous 15 i 22 de juliol a la tarda, en l'entorn del monument de la Vela, a l’avinguda del Mar.


#Gavà #productes #agraris #sectoragrari #MercatdePagès #venda #fruites #hortalisses #saludable #estiu

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page