top of page

Aquest estiu podràs gaudir a Gavà dels millors productes agraris al Mercat de Pagès

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES GAVÀ | PRODUCTES AGRARIS | MERCAT DE PAGÈS


El Mercat de Pagès és l’espai destinat a la venda directa de productes agraris al municipi de Gavà per part de productors registrats en la marca “Producte FRESC del Parc Agrari”.
La finalitat d’aquest mercat és la de facilitar al sector agrari a un lloc on poder vendre directament les fruites i hortalisses o altres productes agraris que conrea i produeix. També promoure el consum de productes de qualitat i de quilòmetre zero per fomentar uns hàbits alimentaris més saludables i sostenibles.


Tots els dimarts de juny, juliol, agost i setembre el Mercat de Pagès es continuarà celebrant en l'entorn del parc de la Torre Lluc en horari de matí.

D'altra banda, els dissabtes 3, 10 i 17 de juliol, també al matí, es durà a terme una acció puntual de venda de productes agraris en l'entorn de la plaça Major i el carrer Salvador Lluch. Està previst que els dissabtes dia 10 i 17 també hi participin productors alimentaris locals que complementin l’oferta comercial del Mercat de Pagès, del Mercat del Centre i de l'entorn de l'Illa del Centre.


L'objectiu d'aquesta acció és donar resposta a una històrica reivindicació del Mercat del Centre i del mateix sector agrari, i valorar tècnicament l'encaix en l'entorn i provar-ne la complementarietat comercial de cara a la implantació definitiva del nou Mercat de Pagès dels dissabtes que tindrà lloc la segona quinzena de setembre.


Així mateix, i amb l'objectiu que les persones que a l'estiu visiten la platja de Gavà es puguin proveir dels millors productes del Parc Agrari, també es faran dues accions puntuals de venda directa al barri marítim els dijous 15 i 22 de juliol a la tarda, en l'entorn del monument de la Vela, a l’avinguda del Mar.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page