top of page

Tornen a Viladecans les visites a la pineda del Remolar amb nous itineraris vivencials

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | ACTIVITATS | RESERVA NATURAL

 

Publicidad

 

La pineda del Remolar tornarà a obrir-se als visitants a finals de novembre, amb una proposta interactiva, que oferirà diferents activitats on els sentits i les emocions seran la base per la descoberta d'aquest entorn tan especial.




L'activitat començarà amb una introducció per conèixer els elements característics d'aquest espai d'alt valor ambiental, i tot seguit, les persones participaran en tres activitats basades en les singularitats de les pinedes litorals mediterrànies d'una forma dinàmica.


Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys està especialment pensat 'Un camí ple de sentits', una activitat on s'experimenta amb les textures, les formes i els colors, així com per aprendre sobre la diversitat del sòl i la vegetació propis de la pineda o d'altres espais naturals.


Per a tots els públics, d'altra banda, s'ha organitzat l'activitat 'Un niu de vivències', un joc autònom d'exploració amb pistes i enigmes instal·lats en unes caixes niu que permetran aprendre sobre els elements més singulars del medi, i 'Una història, una descoberta, una postal', on els visitants podran compartir a través d'una postal quines són o han estat les seves experiències viscudes a la pineda.


Seran activitats que es realitzaran al final del recorregut, després de la visita guiada que portarà els i les visitants per l'ecosistema de l'entorn de Ca la Pilar.


Aquest nou itinerari tindrà periodicitat setmanal i, en principi, es farà tots els diumenges a les 11:30 h del matí, amb el punt d'informació de l'Espai Natural del Remolar-Filipines com a lloc de trobada. Tot i això, arran que aquest nou model d'itinerari es troba en fase de proves pilot, cap la possibilitat de que es produeixin canvis, incloent-hi de dia i hora.


L'aforament és limitat i les inscripcions s'han de sol·licitar al correu electrònic educacio@anthesisgroup.com, a través del qual s'informarà de tot allò relatiu a l'activitat.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page