top of page

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

NOTÍCIES SANT BOI | AJUDES | VOLCÀ DE LA PALMA

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha lliurat a Creu Roja una aportació econòmica de 3.000 euros per a la campanya d'ajuda a les persones afectades pel volcà Cumbre Vieja, a l'illa de La Palma. L'acte de lliurament s'ha celebrat aquest dimarts passat, dia 28 de setembre, a les dependències municipals.L’AMB aprova l'establiment i la prestació del futur nou servei de bici pública metropolitana

Sant Boi comptarà amb un autobús 100% elèctric que circularà pel futur eix de la carretera C-245

Torna a Sant Boi el Festival Altaveu amb artistes variats del sector musical i altres activitats


L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la tinenta d'Alcaldia de Ciutat Educadora i regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez, han lliurat simbòlicament el donatiu a Mari Carmen Márquez i Sergi Salvador, representants de la Creu Roja local.


En paral·lel, l'Ajuntament ha fet una crida a la ciutadania de Sant Boi perquè participi en la campanya "Ajuda a les persones afectades pel volcà de La Palma" fent donatius mitjançant les diferents vies disponibles per a aquesta finalitat.


Els donatius es poden fer al web de Creu Roja i mitjançant 'bizum' o transferència als comptes corrents de diferents entitats bancàries (Santander, BBVA, Caixabank, Banc Sabadell, Bankinter, B. Cooperativo i Triodos), o bé per SMS (enviant la paraula AJUDA als números 28092, 38088 o 38092 per a aportacions d'1,20, 3 i 6 euros, respectivament).


L'Ajuntament i les entitats organitzadores de Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, també destinaran a la campanya la recaptació per la venda de 200 bosses amb la nova imatge gràfica Sant Boi Compromesa.


Al preu de 5 euros, aquestes bosses estaran a disposició de les persones assistents als actes de la programació de Barrejant dels dies 1 i 2 d'octubre.


Creu Roja ha iniciat una campanya solidària davant la situació creada per l'erupció del volcà Cumbre Vieja, a La Palma. Els Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Creu Roja i tot el voluntariat de l'illa treballen a la zona en coordinació amb les autoritats en tasques de suport a albergs, logística, atenció sanitària d'emergència, atenció psicosocial i cerca i salvament. Hi ha 300 persones allotjades als albergs gestionats per Creu Roja.


#SantBoi #CreuRoja #donatiu #campanya #volcà #CumbreVieja #LaPalma #bizum #SMS #transferència #albergs #atenciósanitària #ajudes

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page