top of page

Viladecans torna a reservar el Camí del Mar els diumenges per als vianants i els ciclistes

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | CICLISME | ESPORT

 

Publicidad

 

L’Ajuntament de Viladecans va tornar a reservar per als vianants i ciclistes el Camí del Mar (entre l’autopista C-32 i l’autovia C-31). Els diumenges al matí, entre les 9 i les 14 hores, es tallarà el pas als vehicles de motor.




Aquesta activitat va començar el 17 d’octubre i s’allargarà fins al mes de maig amb l’objectiu de donar més espai a les persones per caminar o anar en bicicleta. D’aquesta manera, es fomenten els hàbits saludables i alhora es permet gaudir de l’entorn agrari i natural del municipi. La circulació dels vehicles els diumenges al matí es recuperarà quan torni l’època de més ús de la platja.


Aquesta activitat per cedir espai a la ciutadania que es va posar en marxa amb la pandèmia es va recuperar el setembre passat, una vegada finalitzada la temporada de platges i coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Europea com acció per sensibilitzar sobre la mobilitat.


El tall a la circulació de vehicles comença a la rotonda davant de Viladecans The Style Outlets amb el carrer de Marie Curie i s’estén fins a la carretera de València i la platja, a la qual s’entrarà pel camí de La Pineda, que normalment està tancat.


Aquesta mesura facilita a la població no només mantenir el distanciament social necessari, sinó també apropar-se.


Aquests talls, que estaran degudament senyalitzats i amb la presència de la Policia Local, no impediran la circulació de cotxes per la carretera B-204 cap a la B-210 en el tram de la rotonda en ambdós sentits, cap a Gavà i cap a Sant Boi.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page