top of page

Sant Boi es posiciona amb la pau, el refugi i els drets de les dones davant la situació d'Afganistan

NOTÍCIES SANT BOI | REFUGIATS | AFGANISTAN

 

Publicidad

 

Des del compromís amb la pau, el refugi i els drets de les dones, l'Ajuntament de Sant Boi se suma al posicionament del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) davant la situació de crisi humanitària sostinguda que es viu a l'Afganistan.L’AMB aprova l'establiment i la prestació del futur nou servei de bici pública metropolitana

Sant Boi comptarà amb un autobús 100% elèctric que circularà pel futur eix de la carretera C-245

Torna a Sant Boi el Festival Altaveu amb artistes variats del sector musical i altres activitats


Com a entitat membre del FCCD, l'Ajuntament reclama una resposta contundent de la comunitat internacional a la crisi humanitària i de refugiats que genera el retorn al poder dels talibans.


>>Comunicat amb el posicionament del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD)<<


En nom dels ajuntaments, institucions supramunicipals i associacions municipalistes de Catalunya, el FCCD denuncia en el seu comunicat de posicionament "l'oblit i l'abandomanent a què s'ha condemnat durant dècades la població afganesa" i reclama, entre altres qüestions, "una resposta clara i contundent a curt termini a l'agreujament de la crisi humanitària" i que es garanteixin "vies segures a les persones que cerquen refugi", especialment dones i infants .


El text també reclama un compromís per a la recerca de solucions polítiques que garanteixin a mig i llarg termini la pacificació i l'estabilitat del país sense ingerències de tercers països.


Aquest posicionament se suma a l'expressat per altres entitats de la societat civil amb qui l'Ajuntament de Sant Boi col·labora estretament, com ara la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.


#SantBoi #refugiats #dretsdones #infants #pau #posicionament #Afganistan #crisihumanitària #denuncia #FCCD #pacificació0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page