top of page

Sant boi celebra que el Mitma aprova provisionalment el projecte per finalitzar la "variant" C-245

NOTÍCIES SANT BOI | TRÀNSIT | MOBILITAT

 

Publicidad

 

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment el projecte de traçat de terminació de les obres 'Prolongació de l'Autovia del Baix Llobregat entre la Ronda Litoral i l'autopista C-32'. Són les obres de la 'variant' de la C-245, una infraestructura vital per a la mobilitat al nostre entorn.
L'Ajuntament de Sant Boi celebra l'aprovació provisional d'aquest projecte, un tràmit imprescindible perquè es pugui donar resposta a una demanda històrica de la ciutadania de Sant Boi i garantir la fluidesa del trànsit en les entrades i sortides a la població.


L'objectiu del projecte és desenvolupar la finalització completa de les obres, parcialment executades, que han de connectar el cinturó Litoral amb l'autopista C-32, tot millorant set nusos viaris. Aquesta connexió, coneguda com a 'variant' de la C-245, serà una nova autovia i es denominarà B-25 .


Les actuacions projectades compten amb un pressupost de 45 milions d'euros. La longitud de la nova autovia B-25 serà de 2,26 kilòmetres i el projecte inclou 1,3 km de carril-bici. Amb la publicació de l'anunci d'aprovació del projecte al BOE, quedarà obert un període d'informació pública.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page