top of page

Sant boi celebra que el Mitma aprova provisionalment el projecte per finalitzar la "variant" C-245

NOTÍCIES SANT BOI | TRÀNSIT | MOBILITAT

 

Publicidad

 

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment el projecte de traçat de terminació de les obres 'Prolongació de l'Autovia del Baix Llobregat entre la Ronda Litoral i l'autopista C-32'. Són les obres de la 'variant' de la C-245, una infraestructura vital per a la mobilitat al nostre entorn.L’AMB aprova l'establiment i la prestació del futur nou servei de bici pública metropolitana

Sant Boi comptarà amb un autobús 100% elèctric que circularà pel futur eix de la carretera C-245

Torna a Sant Boi el Festival Altaveu amb artistes variats del sector musical i altres activitats


L'Ajuntament de Sant Boi celebra l'aprovació provisional d'aquest projecte, un tràmit imprescindible perquè es pugui donar resposta a una demanda històrica de la ciutadania de Sant Boi i garantir la fluidesa del trànsit en les entrades i sortides a la població.


L'objectiu del projecte és desenvolupar la finalització completa de les obres, parcialment executades, que han de connectar el cinturó Litoral amb l'autopista C-32, tot millorant set nusos viaris. Aquesta connexió, coneguda com a 'variant' de la C-245, serà una nova autovia i es denominarà B-25 .


Les actuacions projectades compten amb un pressupost de 45 milions d'euros. La longitud de la nova autovia B-25 serà de 2,26 kilòmetres i el projecte inclou 1,3 km de carril-bici. Amb la publicació de l'anunci d'aprovació del projecte al BOE, quedarà obert un període d'informació pública.


#SantBoi #BaixLlobregat #Mitma #obres #carretera #variantC245 #autovia #trànsit #autopista #mobilitat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page