top of page

Sant Boi llança una nova imatge gràfica per representar el seu compromís amb la justícia global

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | IMATGE GRÀFICA | JUSTÍCIA GLOBAL

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha llançat una nova imatge gràfica que visibilitza el compromís de la ciutat amb la justícia global. Aquesta acció dona inici simbòlicament a l'aplicació del Pla municipal d'Educació i Formació per a la Solidaritat de Sant Boi.




Amb el lema 'Sant Boi compromesa', la nova imatge gràfica acompanyarà a partir d'ara les activitats vinculades a les polítiques de cooperació i solidaritat. Ha estat dissenyada per la cooperativa de comunicació L'Apòstrof i preveu declinacions com 'Sant Boi Compromesa amb els drets humans', 'Sant Boi compromesa amb la pau', 'Sant Boi compromesa contra la fam' o 'Sant Boi compromesa contra la xenofòbia'.


La creació d'una imatge gràfica específica i l'actualització dels instruments de comunicació relacionats amb aquestes temàtiques són actuaciones previstes al Pla municipal d'Educació i Formació per a la Solidaritat (2021-2026).


Aquest 'full de ruta' és fruit de l'anàlisi de la tasca feta en l'àmbit de l'educació per a la solidaritat durant els darrers deu anys i té com a objectiu treballar de forma planificada per incrementar el seu impacte al municipi, tot reforçant "una actitud crítica i compromesa de la ciutadania en la lluita contra les desigualtats , que contribueixi a la justícia global i al desenvolupament sostenible des de l'acció local".


Hi han aportat els seus punts de vista més de 70 persones que treballen en aquest àmbit als centres educatius, a les entitats que formen part del Consell Municipal de Cooperació, Solidaritat i Pau i a l'Ajuntament. Les actuacions que s'han consensuat com a prioritàries es duran a terme des d'ara fins a l'any 2026.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page