top of page

Sant Boi celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | PROGRAMACIÓ | NO VIOLÈNCIA

 

Publicidad

 

El dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP). Sant Boi se suma a la commemoració, que es fa coincidir amb l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, amb una setmana llarga d'activitats adreçades als nens i les nenes, de 3 a 12 anys, de la ciutat i les seves famílies.




La commemoració del DENIP inclourà una exposició, un taller i titelles. La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà "L'abecedari de la solidaritat", una exposició de Sindicalistes Solidaris, de l'11 al 31 de gener, i el taller de Manualitats per la no violència, del 25 al 27, a càrrec de l'artista establerta a Sant Boi Nien Boots.


L'exposició, amb les il·lustracions de Namibia Coronado, autora de la imatge del cartell commemoratiu, fa un recorregut per alguns dels conceptes més rellevants del món de la solidaritat per apropar-los a les persones més joves de la societat: drets humans, justícia social, migració, pobresa i molts altres.


El dia 29, a Can Massallera, es podrà veure l'espectacle "Cotó", de la cia Txo Titelles, que vol mostrar als nens i les nenes, amb un llenguatge proper, la importància de conviure en la diversitat des del respecte.


A Sant Boi, el DENIP se celebra anualment amb activitats a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i diferents propostes sobre cultura de pau que s'ofereixen als centres educatius de la ciutat, com tallers de sensibilització o suggeriments literaris de contes i novel·les gràfiques que tractin aquesta temàtica.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page