top of page

Sant Boi participa a CulturaMENT: activitats artístiques i culturals al servei de la salut mental

NOTÍCIES SANT BOI | ACTIVITATS | SALUT MENTAL

 

Publicidad

 

Sant Boi és un dels dotze municipis que participen a la quinzena d'activitats CulturaMENT, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament. És una prova pilot que s'adreça a les persones grans afectades per demències com l'Alzheimer en un estadi inicial. L'objectiu és millorar-ne l'estat anímic i les capacitats cognitives.Catalunya reabrirá las discotecas y el ocio nocturno a partir del viernes con el “pasaporte COVID"

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

La subida de la luz afecta gravemente a la economía de los españoles


La prova pilot tindrà lloc de l'2 al 14 de novembre. A Sant Boi s'ha organitzat una programació d'activitats a mida que inclou un concert terapèutic, la realització d'un curtmetratge, tallers de dansa inclusiva, crea contes, tapís o musicoteràpia i la creació col·lectiva d'una escultura.


Totes les activitats, amb finalitats terapèutiques, són conduïdes per artistes i creadors -majoritàriament locals-, com ara Albert Llobet, Paloma Casa Ferri, Xavi Guinart, Markos Deker, Helena Garcia Ulldemolins, La Gàl·lia Creativitat o José Luis López.


A Sant Boi, la quinzena CulturaMENT compta amb la col·laboració dels centres d'assistència primària, els centres de salut mental, els centres de dia, les associacions de gent gran i diverses entitats que treballen en l'àmbit de la salut mental.


Dotze municipis de la demarcació de Barcelona, un per comarca, participen en el projecte. Sant Boi és la localitat participant del Baix Llobregat .


El Projecte Transformador CulturaMENT és una de les 21 iniciatives de la Diputació de Barcelona per contribuir a la represa i la dinamització econòmica, social i cultural. En aquet cas, mitjançant els beneficis que la cultura i l'art poden proporcionar per a la salut i el benestar de les persones grans amb problemes de salut mental, les seves famílies i les persones cuidadores.


>>Programa d'activitats a Sant Boi<<


Contacte per participar-hi: culturamentsantboi@gmail.com


#SantBoi #CulturaMENT #activitats #programació #Alzheimer #salutmental #provapilot #teràpia #concert #curtmetratge #dansa #artistes #cultura

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page