top of page

Sant Boi convida la ciutadania a la campanya "Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes"

NOTÍCIES SANT BOI | VIOLÈNCIA MASCLISTA | MANIFESTACIÓ

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

Per commemorar el 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, l'Ajuntament de Sant Boi convida la ciutadania a sumar-se a la campanya ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’. Com l'any passat, es proposa penjar un domàs (peça de tela) amb el lema de la campanya als balcons i les finestres i publicar fotos amb aquest lema a les xarxes socials amb el hashtag #25NRebel i etiquetant a @aixonoesamor_stboi.




Les persones que encara no tinguin domàs el poden recollir gratuïtament entre el 16 i el 24 de novembre als mercats municipals (fins que s'exhaureixin les existències). El mateix missatge es podrà veure també a la façana de l’Ajuntament i a edificis públics com ara casals, mercats, escoles o instituts. A més, des del 15 de novembre circula pels carrers de la ciutat mitjançant publicitat als autobusos de les línies SB1, SB3 i L72.


Amb motiu del 25-N, una altra campanya municipal dona visibilitat a la manera com les violències masclistes es manifesten en l'àmbit concret de les xarxes socials i Internet. Amb el títol 'Xarxes lliures de ciberviolències', durant el mes de novembre es difon un vídeo sobre aquesta temàtica a les xarxes socials de @aixonoesamor_stboi i @igualtatsantboi.


A més, es torna a organitzar la iniciativa 'Mou-te contra les violències masclistes', una acció esportiva col·lectiva que té com a objectiu sumar 25.000 km per mostrar el rebuig col·lectiu envers les violències masclistes. Del 15 al 25 de novembre, la ciutadania pot participar-hi mitjançant qualsevol pràctica esportiva (caminar, córrer, muntar amb bicicleta, nedar...) i des de qualsevol lloc de la ciutat (a la muntanya, a casa, al gimnàs...).


Com cada any, l'Ajuntament i diverses entitats de la ciutat han preparat un extens programa d'activitats per commemorar el 25-N a Sant Boi.


Finalment, el mateix dia 25 de novembre es durà a terme la concentració i lectura del manifest reivindicatiu de la jornada (plaça de l'Ajuntament, 10.30 hores).


A més, l'Ajuntament convoca la ciutadania a sumar-se a la manifestació unitària que tindrà lloc a la tarda a Barcelona per alçar la veu contra les violències masclistes i a la VIII Marxa el Baix Llobregat contra la violència masclista, prevista per al dia 28 de novembre.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page