top of page

Sant Boi destina 30.000 euros a un centenar de beques per facilitar la formació de joves

NOTÍCIES SANT BOI | BEQUES | FORMACIÓ

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

El dijous dia 20 de gener, va tindre lloc a Can Massallera l'acte de lliurament de les Beques Joves 2021. Per desè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Boi va concedir ajuts econòmics a persones de la ciutat d'entre 16 i 35 anys per facilitar la seva formació i la millora de les oportunitats laborals.




En aquesta edició s'han concedit 96 beques per un valor global de 30.000 euros. Durant l'acte, que ha comptat amb la presència de l' alcaldessa, Lluïsa Moret , les persones joves receptores de les beques han signat el document d'acceptació.


El màxim import correspon als ajuts destinats a finançar activitats de formació reglada o l'adquisició de material didàctic (10.300 euros), mentre que les beques més nombroses han estat les destinades a facilitar la mobilitat per assistir a aquestes activitats (52 beques). També s'han concedit ajuts per afavorir la conciliació de la vida familiar amb la formació i l'ocupació de mares joves.


Aquest any s'ha incorporat una nova modalitat de beca per a la compra de tauletes o ordinadors (fins a un màxim de 200 i 500 euros, respectivament). davant la necessitat detectada de comptar amb dispositius informàtics per poder seguir classes en línia. En aquesta nova modalitat, s'han atorgat 20 ajuts, amb una quantia total de més de 7.000 euros.


A aquesta convocatòria s'han presentat 172 sol·licituds, gairebé un 50 % més que l'any passat. Dues de cada tres de les persones joves sol·licitants demanaven una beca per primera vegada.


Les Beques Joves es concedeixen des de l'any 2013 a Sant Boi per atendre les necessitats detectades al Pla Local de Joventut, amb els objectius prioritaris d'incidir positivament en les trajectòries educatives, laborals i professionals de les persones joves del municipi, facilitar el desenvolupament formatiu en aquesta etapa del cicle vital i garantir la igualtat d'oportunitats.



REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page