top of page

Nova promoció d'habitatges a l'avinguda de l'Aragó a Sant Boi per garantir l'accès a l'habitatge

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | LLOGUER ASSEQUIBLE | HABITATGEAquesta setmana passada s'ha presentat a la ciutadania de Sant Boi la promoció d'habitatges protegits que la cooperativa Llar Unió Catalònia construirà pròximament en uns terrenys cedits per l'Ajuntament a l'avinguda de l'Aragó. És un pas més en l'aposta per garantir l'accès de la ciutadania local a l'habitatge.
L'Ajuntament de Sant Boi, UGT Catalunya i la cooperativa Llar Unió Catalònia SCCL van signar l'abril de l'any passat el conveni de col·laboració que farà possible desenvolupar aquesta promoció, comercialitzada amb el nom de Sant Boi La Muntanyeta.


Llar Unió Catalònia, la cooperativa d'habitatges de la UGT, construirà des del pròxim mes de març a l'avinguda de l'Aragó (districte de Camps Blancs) tres edificis amb un total de 85 habitatges: 77 de protecció oficial i 8 de renda lliure . L'Ajuntament destinarà 10 d'aquests habitatges al lloguer assequible.


Les persones interessades en l'adquisició dels habitatges de protecció oficial han de cursar una sol·licitud abans de l'11 de febrer a Qualitat Habitatge Social. Com a requisit per formalitzar la compra, hauran d'estar inscrites al Registre de Sol·licitants d'HPO.


Informació sobre la promoció:

Qualitat Habitatge Social, tel. 93 601 10 80, comercial@qhs.cat


Inscripció al Registre de Sol·licitants HPO:

Oficina Local d'Habitatge de Sant Boi (santboi.cat/tramits o telèfon 93 635 12 23).


Els habitatges es destinaran de forma prioritària a persones residents a Sant Boi . L'adjudicació es farà mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc a Can Massallera el pròxim 17 de febrer.


Aquesta promoció és fruit de l'aposta de l'Ajuntament per proporcionar a la ciutadania de Sant Boi, en col·laboració amb altres agents i institucions, una oferta d'habitatges a preus inferiors als del mercat.


A més dels que formen part d'aquesta promoció, en els pròxims mesos està prevista la construcció de 255 habitatges protegits en règim de lloguer a la ciutat (al Saló Central i al Camí del Llor).


Comentarios


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page