top of page

La Policia de Viladecans troba una casa preparada per al cultiu de més de 400 plantes de marihuana

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | MARIHUANA | NARCOTRÀFIC

 

Publicidad

 

La Policia Local de Viladecans va detenir, el dissabte 18 de desembre, dos presumptes narcotraficants i va desmuntar la infraestructura que tenien preparada en una casa del carrer de la Troana per plantar més de 400 plantes de marihuana. Els arrestats són S.L.G., de 43 anys i nacionalitat espanyola, i M.M.M., de 34 anys i nacionalitat marroquina.
En l'operació policial, que va culminar amb la detenció dels presumptes traficants dissabte passat, a les 20 hores, van intervenir sis agents de la Policia Local, que van comprovar com totes les dependències de la casa havien estat modificades per adaptar-les al cultiu de marihuana.


Es tracta d'un xalet de dues plantes de més de 200 metres quadrats. Encara que en aquells moments no hi havia plantes, fonts policials asseguren que les instal·lacions podrien haver albergat unes 400.


A la casa, els policies van detectar tot un sofisticat sistema de vigilància amb càmeres controlat a través de wifi. També van trobar una instal·lació elèctrica d'alta potència, presumptament connectada il·legalment a la xarxa pública, que servia per alimentar els nombrosos punts d'il·luminació i calor necessaris per al creixement ràpid de les plantes.


Així mateix, estaven preparats altres elements necessaris per al cultiu, com 33 sacs de 120 litres de terra fertilitzada, un modern sistema de regadiu individualitzat.


Anselmo Sánchez, tinent d'alcalde de Seguretat i Convivència, va explicar que tot indica que ja s'havien collit allà plantes de marihuana i que s'estava preparant un nou cultiu. Sánchez va voler destacar l'eficàcia de l'operació policial: “Gràcies a la rapidesa i discreció dels agents es va poder arrestar sense problemes els dos presumptes conreadors de marihuana, evitant tot perill i molèsties als veïns”, va dir.


El veïnat no sabia que la casa estava habitada, encara que, pel que sembla, es trobava llogada. Fonts policials van destacar "la professionalitat" de tot el muntatge, que havia estat instal·lat sense cridar l'atenció de l’entorn. La investigació l'ha assumit Mossos d'Esquadra.
Commentaires


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page