top of page

Les obres de remodelació de l’espai públic a Gavà Mar causaran restriccions en la circulació

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES GAVÀ | OBRES ESPAI PÚBLIC | RESTRICCIONS CIRCULACIÓ

 

Publicidad

 

El dijous passat van començar les obres que convertiran el carrer de Palafrugell en una via més sostenible i accessible. Aquesta intervenció suposa la represa del Pla d’ordenació de l’espai públic a Gavà Mar.En una visita d’obres, l’alcaldessa Gemma Badia, ha destacat la importància d’aquesta intervenció: “Després d’un endarreriment per raons tècniques, finalment hem pogut iniciar la remodelació del carrer Palafrugell, un vial molt transitat ja que dóna accés, no només a la platja sinó també a l’institut escola”.


Davant l’inici del curs escolar i atès que les obres s’allargaran durant quatre mesos, Badia ha demanat “paciència a pares, mares, professorat, és a dir, a aquelles persones que tindran un accés diari i que hauran d’agafar una ruta alternativa per arribar-hi.


L’obra permetrà emfatitzar l'atmosfera de la pineda donant continuïtat als arbres de les parcel·les privades sobre els carrers. Per fer-ho es preservaran la pràctica totalitat dels pins actuals (es traurà un exemplar), i es plantaran tres de nous.


També es renovarà l’enllumenat amb la instal·lació de noves llumeneres amb led per millorar l’eficiència i rebaixar el consum, i se soterraran les línies elèctriques i de telefonia.


Afectacions

Les obres del carrer Palafrugell tindran una durada estimada de 4 mesos, que comportaran restriccions en la circulació rodada, que estaran degudament senyalitzats.


Fins al 6 de setembre, quedarà tallat el tram comprés entre els carrers Cunit i Tellinaires.

A partir d’aquesta data, fins a la finalització dels treballs, es tallarà tot el vial, així com el carrer Cunit, entre Amposta i Palafrugell.


L’accés en vehicle a l’Institut Escola Gavà Mar i al Centre de Serveis Gavà Mar haurà de fer-se pel carrer Tamarit, o bé pel carrer d’Amposta.L’inici de les obres de reurbanització del carrer Palafrugell coincideix amb altres intervencions de millora del barri marítim.


Una d’elles és la instal·lació d’enllumenat al vial d’accés a l’autovia de Castelldefels des de l’avinguda Europa, l’anomenat Pont del Silvi’s


L'altre es La campanya d’asfaltat 2021, que va començar aquest agost i s’allargarà fins a l’octubre.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page