top of page

El Museu de les Aigües celebra la 26a Setmana de la Ciència amb l'activitat “El repte del mil·lenni”

NOTÍCIES CORNELLÁ | ACTIVITATS | MUSEU DE LES AIGÜES

 

Publicidad

 

Un any més, el Museu de les Aigües se suma a la celebració de La Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que enguany celebra la 26a edició. Del 12 al 21 de novembre es duran a terme nombroses activitats de divulgació científica arreu de tot Catalunya.Catalunya reabrirá las discotecas y el ocio nocturno a partir del viernes con el “pasaporte COVID"

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

La subida de la luz afecta gravemente a la economía de los españoles


Per la celebració d’aquest any, el Museu estrena l’activitat virtual "El repte del mil·lenni", un joc per conèixer el Museu de les Aigües a través de la visita interactiva i comprometre’s amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el punt de partida per afrontar la lluita per fer del món un lloc més just i sostenible a nivell social, econòmic i ambiental.


El joc consisteix en accedir a la visita virtual del Museu i trobar punts amagats pels diferents espais. Cada punt, a través de vídeos i enigmes, donarà a conèixer millor els ODS. En finalitzar el joc cada participant haurà obtingut un codi que, en cas de ser correcte, li permetrà resoldre “El repte del mil·lenni”.


A més a més, el Museu de les Aigües, en el seu compromís per la sostenibilitat, també participarà a la Setmana de la Ciència amb altres activitats digitals estretament lligades a la lluita contra el canvi climàtic i la divulgació del paper essencial de l’aigua com a referent en educació.


Per més informació consulta el web de la Setmana de la Ciència o visita el catàleg d’activitats al web del Museu de les Aigües.


#Cornellà #SetmanadelaCiència #ciència #MuseudelesAigües #activitats #virtual #aigua #canviclimàtic #visitainteractiva #cultura

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page