top of page

S'inaugura el Casal Municipal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou de Sant Boi

NOTÍCIES SANT BOI | CASALS | GENT GRAN

 

Publicidad

 

Aquest divendres, dia 22 d'octubre, s'inaugurarà el Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, un equipament municipal al servei de la ciutadania que s'ha construït amb l'ajuda de fons europeus FEDER. Tres dies més tard, el 25 d'octubre, tots els casals de la gent gran de la ciutat reobriran les portes al públic.




L'acte d'inauguració comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i representants de les associacions de gent gran de Sant Boi. Al llarg de la jornada, les persones que s'hagin inscrit prèviament abans del 18 d'octubre podran visitar el nou casal (camí Vell de la la Colònia, 1-3) en grups reduïts.


El Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou compta amb unes instal·lacions modernes i espaioses, a les quals s'ofereix una àmplia gamma de serveis per a les persones majors de 60 anys (tallers de manualitats, poesia i entrenament de la memòria, cursos d'informàtica i TIC...).


La construcció de l'equipament s'ha finançat en un 50% amb fons propis de l'Ajuntament de Sant Boi i en un 50% mitjançant una aportació dels fons FEDER de la Unió Europea.


Després de la inauguració, el nou casal entrarà en funcionament el dilluns 25 d'octubre. Aquell mateix dia reobriran les portes els altres dos casals municipals de la gent gran de Sant Boi, emplaçats al carrer de Lluís Castells (barri Centre) i al carrer de Bonaventura Calopa (barri Vinyets i Molí Vell).


Els casals de la gent gran de Sant Boi han hagut de romandre tancats des de l'inici de la pandèmia, tot i que durant la major part del temps les activitats habituals s'han continuat celebrant de forma telemàtica. A més, l'Ajuntament ha anat recuperant també algunes activitats presencials a l'aire lliure (com les clases de 'gimsuau' o les sessions de ball en línia) a mida que la situació sanitària ho permetia.


La presencialitat i la represa progressiva de la normalitat ajuda la gent gran a millorar les condicions de la seva vida quotidiana i a mantenir un bon estat de salut física, emocional i cognitiva després del fort impacte ocasionat per la pandèmia.


L'Ajuntament de Sant Boi treballa per donar resposta a les conseqüències de la situació sanitària en la ciutadania a les diferents etapes del cicle de vida.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page