top of page

L’Hospital de Viladecans obre un dispositiu de vacunació sense cita prèvia

NOTÍCIES VILADECANS | VACUNA COVID-19 | SALUT

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

L’Hospital de Viladecans obre a partir d'avui, 23 de setembre, un dispositiu de vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia.
Aquest dispositiu, ubicat a l’entrada d’admissions del centre, està adreçat a aquells pacients i acompanyants que acudeixin a l’hospital per una visita mèdica, una urgència o una visita a planta, i que no hagin rebut encara cap de les dues dosis.


En el cas de les persones que hagin passat la malaltia, es podran vacunar passats dos mesos de ser positius. Els professionals assistencials recomanaran a aquests pacients i acompanyants la vacunació, i les persones que així ho desitgin podran rebre la primera dosi al mateix hospital.


D’aquesta manera, es pretén agilitzar el procés de vacunació, assegurant el major abast possible de població i la màxima comoditat als pacients i acompanyants que ho necessitin.


La vacunació és actualment l’eina més eficaç per frenar la pandèmia, i un gest d’una enorme repercussió positiva individual però també col·lectiva, ja que contribueix a frenar l’expansió de la malaltia i a acostar-se a la immunitat de grup.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page