top of page

Gavà demana la implicació ciutadana per la remodelació de l’avinguda Eramprunyà i la plaça Catalunya

NOTÍCIES GAVÀ | REMODELACIÓ | URBANISME

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

L’alcaldessa de Gavà Gemma Badia va presentar ahir el procés participatiu “Millorem l’avinguda Eramprunyà i la plaça Catalunya”, que té l’objectiu d’implicar la ciutadania en la definició del projecte de remodelació integral del principal eix urbà del nord de la ciutat.




Davant d’una setantena de veïns i veïnes, l’alcaldessa Gemma Badia va donar el tret de sortida amb aquestes paraules “Volem que sigueu vosaltres, els veïns i les veïnes que ens digueu com us agradaria que sigui aquest espai per treure-li el màxim profit."


"Per això, posem en marxa un procés de participació per recollir el màxim nombre de propostes, de la diversitat més gran possible”.

L’alcaldessa va afegir que “aquest serà un procés transparent, podreu veure les propostes que hi ha i fins on arriben” i va deixar palès el seu compromís “que valorarem una a una totes les opinions, perquè és així com estem fent i volem fer Gavà, des de la proximitat, des del diàleg, des de la suma d’idees”.


La renovació de l’avinguda de l’Eramprunyà i la plaça Catalunya compta amb una primera inversió de l’Àrea Metropolitana de Barcelona de 2,5 milions d’euros.


L’objectiu és abordar una reforma integral que dinamitzin les activitats que acull aquest espai, que millori la convivència dels diferents usos i faci un salt qualitatiu en l’espai públic.


Es desenvoluparà en diferents etapes:

1. Avinguda de l’Eramprunyà, entre Joan I i Rafael Casanova.

2. Avinguda de l’Eramprunyà, entre Rafael Casanova i plaça de Catalunya

3. Plaça de Catalunya i tram de l’avinguda fins a la Rambla.

4. Entorn de l’avinguda i de la plaça


Procés participatiu


Fins al 26 de novembre, s’estableixen diferents canals perquè la ciutadania pugui fer arribar propostes que abastin el conjunt de la intervenció, relacionades amb la mobilitat, l’accessibilitat, la neteja i el manteniment, les zones verdes, els equipaments, la recollida de residus i el mobiliari urbà. També idees per reactivar el comerç i millorar la seguretat i la convivència.


Aquests canals són:

Itineraris participatius, espais de trobada ciutadana per compartir i recollir opinions, comentaris i aportacions amb inscripció prèvia a: https://participa.gavaciutat.cat/processes/eramprunyacatalunya

- Dissabte 6 de novembre, a les 10:30 h

- Dimarts 16 de novembre, a les 18 h

- També es farà un itinerari participatiu jove, amb alumnat de l’INS Bruguers (delegats i delegades de classe), dijous 18 de novembre, a les 11.50h.


Informadors a peu de carrer, del 8 al 13 de novembre:

- De dilluns a divendres, de 9 a 15h i de 15:30 a 20:30 h

- Dissabte, de 9 a 15 h.


Qüestionari a la Plataforma Digital “Gavà participa, Gavà decideix” https://participa.gavaciutat.cat/processes/eramprunyacatalunya


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page