top of page

Gavà apropa l’atenció social als seus barris i ajuda a descarregar-se el certificat COVID

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES GAVÀ | ASSISTÈNCIA | CERTIFICAT COVIDArrenca ‘Al teu costat. Atenció social als barris’, un nou dispositiu de l’Ajuntament de Gavà per reduir l’escletxa digital i orientar al veïnat a sol·licitar ajudes socials, concretament l’ingrés mínim vital i la renda mínima d’inserció, i cites prèvies amb les administracions.
La potenciació de la digitalització arran de la pandèmia ha generat alhora un accent de l’exclusió de persones grans i de famílies vulnerables, que no disposen de competències en tecnologies de la informació, connexió a Internet o recursos informàtics.


Des del nou servei es vol contribuir a pal·liar aquesta bretxa digital oferint suport i orientació en la gestió telemàtica dels ajuts esmentats. La iniciativa compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través del pla ApropAMB.


El nou dispositiu es materialitza en atenció personalitzada a càrrec de personal municipal de dilluns a divendres en equipaments municipals ubicats en diferents barris. Per accedir-hi cal demanar cita prèvia, preferentment, a través del telèfon 932 639 136 o del correu electrònic alteucostat@gava.cat


Les persones interessades s’hi podran adreçar de 9.30 a 14.30 hores a:

Casal Cívic de Ca n’Espinós (dilluns)

Associació Veïnal i Cultural Ausiàs March (dimarts)

Casal Municipal de Can Tintorer (dijous)


Així mateix, els dimecres i divendres el servei estarà disponible a la planta baixa de l’Ajuntament en el mateix horari.


Descàrrega del certificat COVID

Des del servei “Al teu costat. Atenció social als barris” també s’ofereix suport per a l’obtenció del certificat digital COVID. Serà amb cita prèvia i en els equipaments i horaris habituals.


El dispositiu d’ajuda per descarregar-se el certificat que permet l’accés a les activitats d’oci en espais tancats, també es fa extensiu als casals municipals de la gent gran. L’accés no requereix cita prèvia.


Casal el Centre. C. Sant Isidre, 22

De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h.

Dissabtes de 16 a 20h.


Casal Can Tintorer. Camí de Can Tries, s/n

De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h.

Dissabtes i diumenges de 16 a 20h.


Casal Torre Lluc. C. del Centre, 3.

De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20h.


A partir de dilluns, el dispositiu també inclourà assistència telefònica per descarregar el certificat a través del número 93 2639133.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page