top of page

La Festa Major de Viladecans presenta el Festival Ocellets, amb deu concerts de música d’autor

NOTÍCIES VILADECANS | FESTA MAJOR | MÚSICA

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

La Festa Major de Viladecans del 2021 ha presentat la segona edició del Festival Ocellets, en què la música d'artistes consagrats i el talent local viladecanenc pren els jardins de Magdalena Modolell (coneguts popularment com 'parc dels ocellets') en cinc dies de concerts. Blues, country, pop, rock i tot un còctel ben farcit d'estils musicals per gaudir dels concerts en un dels espais més icònics de la ciutat.
Els primers concerts van ser el 8 de setembre, després del pregó dedicat al personal sanitari, amb l’assistència máxima permesa per les condicions anti COVID de 250 espectadors. La vetllada va transcórrer de la mà de Sergi Estella, un one man show que connecta el blues amb l’humor àcid, que va obrir el festival, i de la banda de country i bluegrass Th’Booty Hunters, que va presentar les seves noves cançons.


Els jardins de Magdalena Modolell tornaran a oferir els concerts d'autor del Festival Ocellets amb artistes consagrats com Sr. Chinarro, Hidrogenesse i Núria Graham, així com nous valors com Renaldo & Clara o Amanda Álvaro, a més d’artistes locals com la banda Vestby i el cantautor Marcel.


Fins al final de la festa, desfilaran per l’Ocellets els acústics de Renaldo & Clara, una de les sensacions del pop català de l’últim any, i d’Antonio Luque, el líder de Sr. Chinarro, la veterana banda indie (divendres 10, a les 21 i a les 22.30 hores, respectivament); i l’art-rock de segell local de Vestby, amb cançons de tres acords i ritmes samplejats, i l’actuació d’Hidrogenesse, duet barceloní referent de l’indi pop electrònic a Espanya (dissabte 11, a les 21 i a les 22.30 hores).


Els darrers concerts els protagonitzaran Marcel (a les 21 hores), cantautor amb versions i cançons pròpies plenes de profunditat, i Ferran Palau (a les 22.30 hores), amb el seu pop metafísic amb tendències minimalistes, d’estil delicat i esencial.


Podeu consultar tota la programació de la Festa Major 2021 i totes les novetats que en vagin sorgint a: www.viladecans.cat/festamajor


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page