top of page

L'ésser màgic que 'viu' a la Biblioteca M. Aurèlia Capmany ens portarà a veure el passat de Sant Boi

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | BIBLIOTECA | CULTURA

 

Publicidad

 

L'Aurèlius, l'ésser màgic "descobert" entre els llibres del magatzem de la Biblioteca M. Aurèlia Capmany que va rebre el nom per votació popular, convida els nens i les nenes a llegir i a acompanyar-lo en una nova aventura. A "Viatge en el temps. Una història de Sant Boi" podran fer un viatge imaginari amb ell a través dels dissenys i les il·lustracions del santboià Iván Bravo.
A partir del 17 de gener, els nens i les nenes de 5 a 12 anys de la biblioteca podran llegir llibres tot participant en aquesta iniciativa. Ompliran el seu passaport de lectura, completaran amb botons i adhesius la seva màquina del temps i aniran resolent els enigmes que els formuli l'Aurèlius sobre la història de la ciutat.


L'aventura finalitzarà al juny, després que hagin completat les set etapes del viatge. Al seu voltant també es programaran visites guiades a diferents espais de Sant Boi per conèixer amb detall els racons i fets històrics més emblemàtics.


Les diferents etapes del viatge i la màquina del temps han estat dissenyades i il·lustrades per l'artista santboià Ivan Bravo, creador del personatge, autor també dels dibuixos del llibre "Les aventures de l'Aurèlius. A la recerca del llibre perdut", els textos del qual són de la santboiana Nati Comas.


Aquesta serà la cinquena de les propostes organitzades per la biblioteca amb la participació del personatge màgic. Les realitzades amb motiu del 25è aniversari de l'equipament i sobre el projecte De l'Hort a la Biblioteca, la volta al món i el sistema solar es van realitzar amb anterioritat a la situació sanitària que estem vivint. Enguany, l'Aurèlius ha decidit tornar per animar a la lectura i a passar una estona divertida als usuaris més joves.


La iniciativa forma part del Pla de xoc municipal per donar suport al teixit cultural de la ciutat.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page