top of page

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, ha visitat la Unió Esportiva Santboiana

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | ACTIVITATS | ESPORT

 

Publicidad

 

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, ha visitat les instal·lacions de la Unió Esportiva Santboiana, on ha estat rebut per l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, altres membres del govern municipal, el president de la UES, Miquel Martínez, i la junta directiva de l’entitat degana.
L’estadi Baldiri Aleu ha estat l’escenari d'una reunió institucional que ha servit per abordar en detall els actes programats per commemorar el centenari del club fundat oficialment el 4 de juliol de 1921 per Baldiri Aleu i Torres i Michel Reynard, introductors de la pràctica d'aquest esport a Catalunya i a Espanya.


L'activa política de suport al planter i les diferents línies formatives de l'entitat així com la clara línia ascendent de la secció femenina han estat altres dels temes tractats en el decurs de la trobada.


El president de la UES, Miquel Martínez, ha destacat l'interès d'una reunió on “hem pogut donar a conèixer al ministre de Cultura i Esport els 100 anys de la Unió Esportiva Santboiana i els valors del rugbi”.


Per la seva banda, l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha remarcat el compromís del club amb la promoció del rugbi femení així com la seva qualitat d'ambaixador de Sant Boi arreu del món”.


Durant el segon semestre del 2021 i fins al setembre de 2022, la Unió Esportiva Santboiana celebra 100 anys de trajectòria amb una àmplia programació d'activitats socials i esportives, com ara una exposició fotogràfica, un documental audiovisual sobre la història de l'entitat que serà emès per Esport3, un torneig social de veterans, una trobada d'ex-jugadors, el partit del centenari que enfrontarà el primer equip de la UES amb el XV President de França, un torneig de formació amb equips nacionals i internacionals, un clínic d'entrenadors de rugbi femení, etc.


A més, l'estadi Baldiri Aleu serà la seu al maig de l'any vinent de les finals del campionat estatal sots-23.


Al llarg de la seva història, l'equip degà del rugbi ha estat un referent de l'esport de la pilota ovalada. Les seves vitrines exhibeixen 7 lligues de Divisió d'Honor, 12 copes del Rei, 4 copes ibèriques i 3 copes Pirineus, entre molts altres trofeus.


留言


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page