top of page

El Consell Local d'Adolescència renova la composició amb alumnes escollits als centres de secundària

NOTÍCIES SANT BOI | CONSELLERS | CENTRES SECUNDÀRIA

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

El dia 16 de desembre, es va celebrar a Can Massallera l'acte de renovació de components del Consell d'Adolescència de Sant Boi (CLA). En formen part 25 nois i noies que s'han escollit democràticament durant aquest primer trimestre del curs als seus centres educatius i entitats.
L'Ajuntament ha encarregat als nous consellers i conselleres que organitzin un acte públic per donar a conèixer els vídeos d'educació sexual que el Consell Local d'Adolescència ha elaborat al llarg dels darrers mesos a partir de més de 200 enquestes a adolescents de la ciutat.


El CLA és un òrgan de participació format per 25 nois i noies d'entre 13 i 16 anys, pertanyents a 7 centres de secundària i 9 entitats socioeducatives de Sant Boi. La seva feina permet representar la població adolescent de la ciutat per garantir la seva presència activa en temes d'interès per a la ciutat.


Els consellers i les conselleres que ara han deixat el càrrec han fet balanç de la feina feta durant els últims dos anys, durant els quals, malgrat la pandèmia, han seguit treballant de forma virtual. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït el seu esforç.


Les principals tasques dutes a terme han estat la creació de sis vídeos d'educació sexual, la participació com a figurants en el rodatge de la websèrie 'La llum i la clau (Cavalcada 2020), la col·laboració en els actes d'encesa dels llums de Nadal o la creació d'un bloc per donar a conèixer les seves activitats.


En prendre el relleu, els nous integrants del CLA han rebut la seva acreditació i han signat l'acta per la qual esdevenen consellers i conselleres.


Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page