top of page

El Consell d'Infància de Sant Boi renova la seva composició amb nens i nenes escollits a escoles

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | NENS I NENES | CONSELLERS

 

Publicidad

 

Aquest dimecres passat, dia 15 de desembre, es va celebrar al Casal de Casablanca l'acte de renovació de components del Consell d'Infància de Sant Boi (CLI). En formen part 50 infants escollits democràticament a les seves escoles o entitats.




Els nous consellers i conselleres ja tenen un encàrrec de l'Ajuntament: organitzar un acte públic per donar a conèixer els tres contes que el Consell Local d'Infància ha elaborat per reivindicar els drets universals de la infància . Són contes fets amb idees i il·lustracions dels nens i les nenes del CLI.


A més, hauran de treballar per fomentar l'arribada de propostes a les bústies infantils de la ciutat.


El CLI és un òrgan de participació creat l'any 2015. En formen part 50 nens i nenes d'entre 9 i 11 anys de 16 escoles i 6 entitats d'infància de Sant Boi. Enguany s'hi han sumat dues de noves: l'Escola Vedruna i l'Esplai Cargol.


Els consellers i les conselleres que ara han deixat el càrrec han fet balanç de la feina feta durant els últims dos anys, al llarg dels quals, malgrat la pandèmia, han seguit treballant mitjançant trobades virtuals. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït el seu esforç.


Aquestes han estat les principals tasques dutes a terme:


- Creació de tres contes ('Això era i no era') i organització de l'acte del Dia Universal dels Drets de la Infància


- Creació del blog del Consell Local d'Infància- Participació en el disseny de la remodelació urbanística de la plaça de Mercè Rodored- Elaboració d'un vídeo per animar els infants durant el confinament- Elaboració d'un vídeo per animar a l'ús virtual de les bústies infantils


- Participació en el disseny de la remodelació urbanística de la plaça de Mercè Rodored


- Elaboració d'un vídeo per animar els infants durant el confinament


- Elaboració d'un vídeo per animar a l'ús virtual de les bústies infantils


En prendre el relleu, els nous integrants del CLIA han rebut l'acreditació, una motxilla que representa simbòlicament el càrrec i han signat l'acta de consellers/eres.


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page