top of page

Nova edició del concurs d'emprenedoria a les aules Sant Boi Talent

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | JOVES | CULTURA

 

Publicidad

 

Més de 500 estudiants de 10 centres educatius de Sant Boi participaran enguany al projecte 'Sant Boi Talent. Emprenent a les aules!', organitzat per l'Ajuntament i Talent Factory. La quarta edició de la iniciativa, que promou la cultura emprenedora entre l'alumnat dels centres de secundària, recupera el format tradicional. L'acte de presentació va tindre lloc el dimarts 16 de novembre a Can Massallera.




L'alcaldessa, Lluïsa Moret, hi ha destacat que els trets distintius d'aquest projecte són "el talent, l'aprenentatge, la innovació, la creativitat i la cultura emprenedora" i s'ha adreçat a l'alumnat dels centres de secundària presents a l'acte per afirmar que "creiem amb vosaltres com a motors del futur de la nostra ciutat".


La gal·la inicial de Sant Boi Talent ha comptat amb la presència com a ponent del jove emprenedor Aleix Puig, guanyador de Masterchef 7 i cofundador de Vicio, una de les empreses capdavanteres en el sector del 'food delivery'.



Fases del projecte


Al gener, l'alumnat participarà en una fase de formació a les aules. Després, es formaran equips de dues persones que presentaran projectes de negoci. L'organització seleccionarà les dotze millors idees, que passaran a una fase de mentoratge amb el suport de l'empresariat local per desenvolupar la idea de negoci i elaborar un pla d'empresa. La gran final del concurs tindrà lloc al mes de maig, també a Can Massallera.


Una quinzena d'empreses mentores participen en aquesta edició aportant els seus coneixements i experiència: Agesem, MailMark, Baix Motor, BMW, Laboratoris Ordesa, Naeko Logistic, Promerca, Nhood, Renault Ros, Saavedra, Quadis, Turycar, Centre Auditiu Llobregat i Cardiopas.


A més, Sant Boi Talent comptarà amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona, MWC, Innobaix, AMB, Acció de la Generalitat, Microsoft, Google, Tech Barcelona, la UB, la UPC i la UPF i les associacions locals Sant Boi Empresarial i Sant Boi Comerç, entre d'altres.



Viatge a Silicon Valley


L'equip guanyador tindrà com a premi un viatge de cinc dies a Sillicon Valley (San Francisco), amb un programa de visites a les empreses més representatives de sectors innovadors com Google, eBay o la Universitat de Standford.


El segon i el tercer premi seran un 'tour' emprenedor per Brusel·les i un dia de visites als principals punts d'interès de l'ecosistema empresarial i de l'emprenedoria a Barcelona, respectivament.



REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page