top of page

La cavalcada de Reis de Sant Boi tornarà a desfilar pels carrers de la ciutat

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES SANT BOI | CAVALCADA | REIS MAGS D'ORIENT



El dimecres 5 de gener arribarà la nit més màgica de l'any. Els Reis Mags de l'Orient seran a Sant Boi per portar els millors desitjos, dibuixar somriures i omplir d'alegria i d'il·lusió els nens i les nenes i les seves famílies. La Cavalcada tornarà a desfilar pels carrers de la ciutat i les carrosses engalanades convidaran a gaudir de personatges de mons imaginaris i fantàstics.




La comitiva sortirà a les 17 hores del parc de la Muntanyeta. Per evitar aglomeracions intenses, no hi haurà espectacle de benvinguda i no es llançaran caramels des de les carrosses en cap tram del recorregut.


Mesures Covid-19

A més, les circumstàncies derivades de la situació que estem vivint fan molt necessari que es compleixin les mesures sanitàries establertes:

- Fer un ús correcte de la mascareta en tot moment.

- En la mesura del possible, mantenir les distàncies i seguir la Cavalcada des dels carrers més amples del recorregut.


Recorregut de la Cavalcada

Sortida des del parc de la Muntanyeta, c/ Baldiri aleu, rda. Sant Ramon, Av. Onze de Setembre, pl. Catalunya, c/Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Riera Basté i Eusebi Güell, rda. Sant Ramon, c/ Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona i Pablo Picasso, pl. Salesians, c/ Carles Martí, rbla. Rafael Casanova i pl. Ajuntament.


Un projecte comunitari

El treball silenciós i gairebé invisible de les entitats ciutadanes fa possible en gran manera que una nit tan especial sigui un motiu d'orgull col·lectiu. Elles han estat, en aquest any de retrobada, l'autèntic centre de gravetat de la Cavalcada.


Amb el seu esforç i dedicació han construït l'escenografia i "attrezzo" de les carrosses, sota la direcció artística de les santboianes Lola Cabello, Pepi Hernández i Laura del Valle.


Hi participen persones voluntàries de les entitats següents: AFA Benviure, Centre Obert Ginkgo, Comissió de Festes Cooperativa i Molí Nou, Diables de Casablanca, Esplai Cargol, Federació Els Garrofers, Feinart, Gegants de Casablanca i Tots som Santboians.


El cartell de l'esdeveniment és obra de l'il·lustrador Toni Carbos i de la dissenyadora Neus Pacheco, els dos de Sant Boi.




REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page