top of page

Nova edició a Gavà de la campanya “A Gavà, cap infant sense joguina”

NOTÍCIES GAVÀ | INFANTS | SOLIDARITAT

 

Publicidad

 

Aquest any es durà a terme a Gavà la 27a edició de la campanya “A Gavà, Cap Infant sense Joguina”, una iniciativa solidària que té com a objectiu que tots els nens i nenes de la ciutat d'entre 0 i 14 anys puguin rebre una joguina el dia de Reis.



Totes les famílies de Gavà que ho necessitin, compleixin els requisits d'accés i vulguin acollir-se a la campanya perquè els seus fills/es puguin rebre una joguina, poden demanar-ho del 2 al 26 de novembre de 2021 a través del formulari penjat a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Gavà. Les famílies que no puguin fer la instància per la seu electrònica poden adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana mitjançant el telèfon 93.263.91.00 i demanar hora per fer el tràmit. Més endavant es donaran a conèixer les dades de recollida de joguines i els llocs on es podran dipositar.


Com en anys anteriors les joguines hauran de ser noves, no bèl·liques i sense embolicar. Per a nens i nenes entre 0 i 14 anys i variats: jocs de taula, esportius, de construcció, d'expressió i manualitats, llibres de text i contes, nines, cotxes…


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page