top of page

Més de 10.000 alumnes tornen a les aules de Viladecans i es fixen nous projectes de millora

NOTÍCIES VILADECANS | PLA DE MILLORA | CENTRES EDUCATIUS

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

L'Ajuntament de Viladecans es fixa per a aquest curs l'inici de nous projectes de millora dels centres educatius i els seus entorns, després de l'esforç d'adaptació a les necessitats per la COVID per ajudar als centres, l'alumnat i les famílies en els dos darrers cursos.
És el cas, per exemple, de la creació d'una Smart Classroom a cada escola pública, per començar a transformar les aules en espais d'aprenentatge més moderns, per tal que els centres puguin experimentar noves pedagogies alineades amb els seus espais físics.


Més llum, un sòl i un aïllament acústic que permetin activitats diferents, un mobiliari còmode i que faciliti interaccions grupals i una major integració de la tecnologia són algunes de les mesures que es contemplen en aquestes aules intel·ligents.


També aquest curs és començaran a fer altres millores en els centres més antics, sobretot en cobertes i banys, com també amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a l'autoconsum d'energia verda i l'impuls de comunitats energètiques locals a partir d'una subvenció europea.


Així mateix, el proper estiu es farà una coberta per a la pista esportiva de l'Escola El Garrofer i se'n rehabilitarà el gimnàs. Però no només l'interior dels centres educatius preocupa a l'Ajuntament, que dissenya també un pla de millora dels seus entorns.


Amb cada escola pública, es farà un treball al llarg dels pròxims anys per detectar les necessitats i poder comptar amb uns entorns escolars segurs, saludables, inclusius, educatius i sostenibles.


L'Escola Germans Amat Targa serà la primera, aquest mateix curs, a partir d'un procés participatiu amb tota la comunitat que s'obrirà ben aviat.


Комментарии


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page