top of page

Altaveu clàssic, nova proposta musical a Sant Boi per a la temporada d'hivern

NOTÍCIES SANT BOI | ACTIVITATS | MÚSICA

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

El 19 de novembre s'estrena Altaveu clàssic, una nova proposta per a la temporada d'hivern centrada en la música clàssica i vinculada al Festival Altaveu. Més enllà de la cita anual de setembre, se suma a altres propostes com l'Altaveu als Barris i l'Altaveu a la Biblioteca.


La programació, que tindrà continuïtat fins al gener de l'any que ve, és fruit de la col·laboració entre Joventuts Musicals del Baix Llobregat, la Coral Renaixença i l'Orquestra de Cambra A4 Cordes i l'Ajuntament.




En total, són sis propostes que inclouen concerts de gran i petit format i un espectacle familiar.


La programació s'estrena amb “El amor brujo” (19 novembre), amb la GIOrquestra i la cantaora Mariola Membrives i la pianista Marta Puig. L'espectacle proposa un viatge sonor per l'Espanya del segle XIX amb un repertori dedicat a Federico García Lorca.


Al desembre es presentarà l'espectacle “A Ceremony of Carols” (11 desembre), on el Cor Infantil Amics de la Unió presentarà un repertori que va des del cant gregorià a l'estil contemporani tot passant per Brahms i Britten.


El públic infantil podrà gaudir de la producció de L'Auditori "Ma, Me, Mi... Mozart!" (12 desembre) amb arranjaments d'Eduard Iniesta i la música del genial compositor de Salzburb.


I el 19 de desembre, la Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes convida a l'espectacle “Nadal amb Vivaldi, Quantz i més”, un concert de Nadal amb música dels compositors Johann Joachim Quantz i Antoni Vivaldi, bandes sonores i les nadales més conegudes.


Ja el gener de 2022, el dia 2 de tindrà lloc la trobada tradicional de Nadal amb la Coral Renaixença i els seus cors infantils, amb noves nadales i algunes estrenes preparades durant aquests darrers temps.


I tancarà la programació l'Orquestra Simfònica del Vallès (9 gener) que tornatrà a portar a Sant Boi el Festival de Valsos i Danses, amb valsos i polques tradicionals de la familia Strauss i altres propostes de Toldrà, Liszt o Dvorak.


Altaveu clàssic està emmarcat en la campanya "Il·luminem Sant Boi" que s'iniciarà el pròxim 26 de novembre amb la tradicional encesa de llums de Nadal.



REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page