top of page

"Al BAIX, ofertes FLAIX” proposa descomptes exclusius aquest mes de novembre

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | DESCOMPTES | TURISME

 

Publicidad

 

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa aquest mes de novembre Al BAIX, ofertes FLAIX, una nova campanya de descomptes i promocions que ofereix a tothom una oportunitat única per a descobrir la comarca.


Una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica, passar una nit a la vora del mar o en plena natura… Els visitants podran gaudir de fins a 50 plans com aquests amb descomptes i promocions exclusives, i per un temps limitat, del 12 al 28 de novembre.Catalunya reabrirá las discotecas y el ocio nocturno a partir del viernes con el “pasaporte COVID"

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

La subida de la luz afecta gravemente a la economía de los españoles

Activar els descomptes és molt fàcil. Només cal entrar al web, accedir a la proposta i activar la promoció. L’usuari rebrà per email el descompte.


A més a més, el Consorci de Turisme també posa en marxa en el web de la campanya un sorteig d’una escapada amb activitats i àpat per a dues persones.


Des d’una experiència gastronòmica a una activitat d’adrenalina


Les activitats que s’ofereixen a la campanya “Al BAIX, ofertes FLAIX” són molt atractives i pensades per a tots els públics, des de famílies amb nens petits, fins a parelles joves, per a grans, petits, aventurers, amants de la cultura i el patrimoni, sibarites...


Així, per exemple, hi ha restaurants que ofereixen un 15% de descompte a la carta; es pot gaudir d’un 50% per a fer una visita audioguiada a la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí; també hi ha un 50% en l’entrada per a visitar el Castell de Castelldefels i Piratia; es pot visitar amb un guia les Coves de Montserrat amb un 10% de descompte, o fer visites guiades gratuïtes pels diferents espais del Delta del Llobregat.


També es pot visitar Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat, fer la via Ferrada Canal de les Dames a Collbató, viure experiències de vertigen al túnel del vent Windoor Realfly a Cornellà de Llobregat, assistir a un partit del RCD Espanyol, iniciar-se en l’escalada a Sant Joan Despí, fer un tast de marxa nòrdica a Sant Just Desvern, o un taller per elaborar un menú complet amb xocolata a Castelldefels, entre moltes altres activitats.


Les propostes estan agrupades per aquells que volen adrenalina, per als que busquen allotjaments, cultura, natura o restaurants, i per als que volen gaudir d’una activitat en família. A més, al web es pot seleccionar també el municipi de la comarca a visitar, si és una activitat exterior o interior, i fins i tot, quin cap de setmana es volen gaudir dels descomptes i les ofertes especials. La campanya estarà en vigor en exclusiva tres caps de setmana del mes de novembre, del 12 al 28. L’objectiu, donar una nova empenta al sector turístic del Baix Llobregat, just abans de que arrenqui la campanya de Nadal. L’acció de promoció va acompanyada d'una important campanya de comunicació i publicitat, amb presència tant en premsa online i newsletters, com també en mitjans de transport i xarxes socials. No et perdis aquest novembre la gran oportunitat Al Baix, ofertes Flaix.


Més informació a:

www.turismebaixllobregat.com

turisme@elbaixllobregat.cat


#BaixLlobregat #TurismeBaixLlobregat #turisme #activitats #descomptes #promocions #ofertes #gratuït #sorteig #restaurants #visitesguiades #cultura

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page