top of page

El 28 de novembre, acte d'homenatge a Sant Boi per a les persones que ens han deixat per la pandèmia

NOTÍCIES SANT BOI | HOMENATGE | COVID-19

 

Publicidad

 

L'amfiteatre del parc de la Muntanyeta acollirà el diumenge 28 de novembre, a partir de les 12 hores, un acte d'homenatge públic a les persones que ens han deixat a causa de la pandèmia. Serà també un reconeixement a la manera en què la ciutat ha afrontat la difícil situació viscuda durant aquests mesos i a la tasca i el compromís dels serveis essencials.Catalunya reabrirá las discotecas y el ocio nocturno a partir del viernes con el “pasaporte COVID"

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

La subida de la luz afecta gravemente a la economía de los españoles


A l'acte, que porta el títol 'Sant Boi us recorda ara i sempre', hi seran presents familiars i representants del voluntariat i dels serveis essencials (centres sanitaris, cossos de seguretat, personal de neteja...).


En el lloc on se celebrarà l'homenatge, una olivera quedarà plantada per simbolitzar de forma permanent el record a les víctimes i l'esperit de solidaritat col·lectiva.


Sant Boi ha encaixat els impactes sanitaris, socials, econòmics i emocionals de la covid amb gran capacitat de resiliència i amb un esperit comunitari que està ajudant a encarar la reactivació en les millors condicions possibles.


L'acte se celebrarà amb mesures de prevenció sanitària i l'ús de mascareta serà obligatori.


#SantBoi #parc #Muntanyeta #homenatge #olivera #record #víctimes #covid19 #coronavirus #pandèmia

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page