top of page

Viladecans trenca amb el fum pel Dia Mundial sense Tabac

Actualizado: 12 abr

NOTICIES VILADECANS | DIA MUNDIAL SENSE TABAC | TABAC


Viladecans durà a terme diferentes accions per promoure una vida saludable, arran del seu adheriment a les celebracions del Dia Mundial Sense Tabac. La jornada, datada el 31 de maig, va precedida per la Setmana Sense Fum, que realitza diferents iniciatives per sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l'abandonament de l'hàbit entre les persones fumadores.


Les accions a Viladecans començaran el dia 29 de maig, amb una caminada de marxa nòrdica de 5 km per circuit urbà que sortirà de Podium a les 9:30 h. El dimarts, 30 de maig, la ciutadania tindrà oportunitat d'assistir a la xerrada 'Tabaquisme: present, passat i futur', a càrrec de la Dra. Núria Celorrio, peumòloga de l'Hospital de Viladecans. Serà a les 18:30 h, a l'Ateneu Pablo Picasso. El dimecres, 31 de maig, hi haurà parades informatives i de sensibilització a la plaça de la Vila i a l'Hospital de Viladecans, i el dijous, 1 de juny, un taller de ioga gratuït a les 18:30 h, al parc de la Torre-roja, posarà punt i final a les celebracions.


La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d’integració de SumaSalut, organitzen de manera conjunta els Programes d’Activitat Física saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)




0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page