top of page

Viladecans, seu de la tercera edició de la Fira Scrap Crea & Decora

NOTICIES VILADECANS | FIRA SCRAP| TREBALLS MANUALS


Empreses del sector dels treballs manuals esperen més de 10.000 visitants, del 3 al 5 de novembre a l'edifici Cúbic

Viladecans es convertirà, de nou i per tercer any consecutiu, a l'epicentre de la comunitat scrap en acollir la Fira Scrap Crea & Decora durant el cap de setmana, del 3 al 5 de novembre, a l'edifici polivalent Cúbic. Una mostra que serveix perquè el gran públic pugui conèixer persones que transformen la seva creativitat interior en petites obres d'art de treballs manuals personalitzant objectes amb materials diferents. L’alcalde Carles Ruiz assistirà a la inauguració, el dia 3, a las 10 hores.



L'empresa local SDN Art, dedicada a la venda de productes per a scrapbooking, organitzarà una altra vegada la cita, que comptarà amb 60 expositors vinguts de totes les comunitats autònomes i d'altres països –com Suècia, Polònia, Argentina i França–, i també 80 tallers al llarg dels tres dies, a càrrec d'especialistes en el disseny i la creativitat de l’scrap. La fira té la presència d'un gran nombre de professionals del sector amb abast nacional i internacional, entre d'altres, creadors i creadores de continguts. Pel que fa a les persones visitants, el 95% són dones entre 35 i 55 anys, les més actives al sector. Procedeixen de tot Espanya, però també de França, Xile, Mèxic, Argentina, Costa Rica, Equador i els Estats Units. Els organitzadors preveuen la visita de 10.000 persones.


Els organitzadors asseguren que la Fira Scrap Crea & Decora, amb aquesta tercera edició, ja s'ha consolidat com una de les més importants d'Europa de l'art de l'scrap, terme anglès que serveix per definir l'art de fer treballs manuals per personalitzar objectes. A Espanya hi ha més de 150.000 aficionats molt actius, que durant el cap de setmana que ve continuaran atents el que passi a Viladecans.


Els tres dies, el recinte de Cúbic serà un espai polivalent on es podrà comprar, assistir a tallers, demostracions i presentacions de noves tècniques i productes de scrap. Es tindrà la presència dels humoristes Las Baby Sisters, que han contribuït a la promoció prèvia de la fira a les xarxes socials; el xou de Senyores Bé DJ, divendres a les 20 h, moment del tancament del primer dia de fira; dissabte, també a les 20 h, les millors versions de rock pop covers dels anys 80, 90 i 2000 a càrrec dels Remembers, i durant tot l'esdeveniment, el DJ Rafa, de Viladecans, amb música ambient, remember i dance.



Publicitat



0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page