top of page

Viladecans estrena una estació d’ITV a Ca n’Alemany

NOTICIAS VILADECANS | VEHICLES | ITV

PUBLICIDAD


L'espai d'activitat econòmica de Ca n'Alemany, promogut per l'Ajuntament i la Generalitat al costat de l'autopista, continua atraient empreses. L'última en arribar és una estació d'inspecció tècnica de vehicles (ITV) de l'empresa Applus+, que s'ha posat en marxa aquest dilluns 4 de juliol.


Aquestes noves instal·lacions a la ciutat, permeten assumir més vehicles, i com a conseqüència, contribueixen al creixement i diversificació de llocs de treball. A més, apropa a la ciutadania un servei en què abans havia de desplaçar-se a Sant Joan Despí o Cornellà.


Eduardo Obradors, director del centre, ha valorat positivament la primera jornada: "El primer dia sempre tens els nervis que tot surti bé, però la veritat és que estem molt satisfets, perquè tot està funcionant com estava previst". Pel que fa als clients, Obradors assenyala que estan rebent amb molta il·lusió l'obertura del centre i tot són felicitacions, sobretot per l'amplitud de les instal·lacions, que tenint en compte l'aparcament, el centre administratiu, de recepció al client i la part de revisió de vehicles, fa uns 5.500 metres quadrats aproximadament.


Per aquest nou servei a la ciutat es pot demanar hora per mitjà de la web en horari ininterromput de 7 a 21 hores de dilluns a dijous, de 7 a 20 hores divendres i de 9 a 13 hores dissabtes.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page