top of page

Viladecans celebra la Setmana de la Interculturalitat amb la primera edició del Tastet de Tapes del Món

NOTICIES VILADECANS | INTERCULTURALITAT | TAPES DEL MÓN


Set restaurants participaran en la primera edició del Tastet de Tapes del Món, que se celebrarà entre els dies 24 i 26 de maig coincidint amb la Setmana de la Interculturalitat de Viladecans i la Festa Major de l’Associació de Veïns del Barri La Unión. L’Antic Doner Kebab oferirà un platet de pollastre adobat amb espècies; el restaurant Antojitos, un Cachito o Empanada o Tequeños amb la beguda típica Papelón; el Bon Gust presentarà una Cresta o Jiaozi de verdures; el Rincón de Lin aportarà el seu Rotllo de primavera Chun Kun; el Molt Bo, un Platet de Kebab de la casa; el Rico Rico, un Taco de pollastre i verdures a l'estil marroquí, i el Raha–Tànger un platet de cous-cous acompanyat de llet fermentada.Plats de l’Orient Mitjà, de Veneçuela, xinesos o del Marroc es podran degustar a 4,5 euros la tapa, el divendres 24, de 18 a 21 hores, i el dissabte i diumenge, de 12 a 14 hores. L’Antic Doner Kebab està a l’avinguda de Josep Tarradellas 48; Antojitos, al carrer de la Mare de Déu de Montserrat 114; el Bon Gust, al carrer de Prat de la Riba 41; El Rincón de Lin, a l’avinguda de Josep Tarradellas 40; el Molt Bo, a l’avinguda de Josep Tarradellas 42; el Rico Rico, al carrer del Doctor Auguet 20, i el Raha–Tànger, al carrer d'Àngel Aranyó 38.


El tastet de Tapes del Món serà una de les accions organitzades coincidint amb el Dia mundial de la diversitat cultural pel diàleg i el desenvolupament, que a Viladecans s’ha allargat per gaudir de tota una Setmana Intercultural. Ramon Espejo, regidor de Cooperació i Solidaritat, ha afirmat que “avui, més que mai, és necessari entendre que les diferències sumen. Conèixer les diferents tradicions, gastronomies, balls, músiques, llengües, accents i colors ens enriqueixen, i Viladecans està plena de diversitat”. Per aquest motiu, durant aquesta setmana es poden trobar diferents activitats destinades a visibilitzar la interculturalitat i la defensa dels drets humans.


La programació va començar dimarts, 21 de maig, a les 17.30 hores, al Casal de la Montserratina, amb la taula rodona 'Processos migratoris en primera persona' sobre l'impacte, l'acollida i la mateixa experiència viscuda per diferents persones que viuen a Viladecans. La ponència va ser a càrrec d'Úrsula Santa Cruz Castillo, psicòloga experta en treball comunitari i clínic.

A les 17.30 hores, a la plaça de la Diversitat, el contacontes Kim Arnal explicarà "El Niti i el Lleó". El mateix Kim Arnal explicarà el conte "Ravi Xanó, un gitano de l'Índia" el dimecres 22 de maig, a les 17.30 hores, al parc de Can Palmer, i "Fàtima, la filla del carboner", el divendres 24 de maig, al Casal de Barri La Unión.

El dijous 30 de maig, a les 20 hores, a Atrium Viladecans es podrà veure el documental "Mambar Pierrette", la història d'una dona poderosa que lluita per mantenir el seu ofici i la seva vida. El preu serà de 3 euros.Publicitat0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page