top of page

Pol Elvira vola en pista coberta i Raul Alarcón toca el cel amb el peu

NOTICIES VILADECANS | ESPORTS | FUTBOL I ATLETISME


L'esport viladecanenc continua en plena forma en aquest mes de març. A la imminent arribada de la Volta a Catalunya a Viladecans i del Mundial d'Slowpitch al Camp de Beibsol, el cap de setmana del 9 i 10 de març ens ha regalat dos èxits locals per seguir engreixant el palmarès de la ciutat. Per una banda, l'atleta Pol Elvira va revalidar el títol i va sumar un rècord d'Espanya en pista coberta. Per altra, el futbolista Raul Alarcón va aixecar la Copa del Rei juvenil amb el RCD Mallorca.



L'atleta del FC Barcelona continua trencant barreres i fent història a les pistes d'atletisme. Si l'any passat va aconseguir el millor resultat de la seva vida al Campionat de Sabadell, aquesta vegada ha estat molt més lluny de casa, a Salamanca, però amb un resultat encara molt millor. En la final, l'esportista va aconseguir un temps de 6,66 segons que li va permetre revalidar el títol de campió d'Espanya sub-20 en pista coberta i igualant el rècord estatal, rebaixant fins onze dècimes el temps de l'any passat. Un gran resultat que es va viure amb molta tensió, ja que Pol Elvira va tenir una gran competència amb Carlos Dorado, l'atleta que havia batut el rècord de 6,66 segons a les semifinals.


L'altra efemèride esportiva es va viure una mica més al nord, concretament a l'estadi Carlos Tartiere d'Oviedo, on el Mallorca juvenil va aconseguir la seva primera Copa del Rei de la seva història davant l'Espanyol. Els noranta minuts van acabar amb empat a zero, i després d'una pròrroga amb la mateixa sort, tot és va decidir a la tanda de penalts, en què el lateral viladecanenc Raul Alarcón es va encarregar de transformar el primer penal per anar obrint camí als seus per aconseguir el títol. El futbolista local, que ha jugat a la UD Viladecans, el Cornellà o el FC Barcelona juvenil, va deixar el Gavà a l'octubre de 2022 per jugar a Palma a càrrec del filial d'un dels equips històrics de primera divisió.


Publicitat



0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page